fbq

Pippa Laukka läpikuultavassa asussaan: "Elämän ei tarvitse olla synkkää ja ikävää"

Pippa Laukalla ei ole ikäpaineita.

Olet mitä syöt -tv-ohjelmastakin tuttu lääkäri Pippa Laukka, 53, ottaa elämän vastaan positiivisena.

Pippa Laukka on iloinen saamistaan viesteistä. Pippa kertookin olevansa monen muun aikuisen naisen esimerkkinä.

– Elämän ei tarvitse olla synkkää ja ikävää, kun täyttää 50. Olen 53v (synttärit toukokuussa). Saan teiltä ihastuttavilta kanssasisarilta viestejä siitä, kuinka olen hyvä esimerkki myös minulle ja muille yli 50 v, Pippa kirjoittaa Instagramissa.

Kolmen kuvan julkaisussa Pippa poseeraa läpikuultavassa asussa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Haluan kiittää siitä teitä. Ihana kuulla, että toinen nainen voi kannustaa ja inspiroida. Itsekin saan niin paljon inspiraatiota sellaiselta naisilta, jotka ja ovat sinut itsensä kanssa ja elävät oman näköistä elämää. Ihailen naisia, joilla on oma intohimoa ja uteliaisuutta ihmisiä, elämää ja koko tätä kummallista maailmankaikkeutta kohtaan, vaikka viisikymppiä on jo mittarissa. Elämä ei todellakaan ole ohi, kun täyttää 50! Ja sitä haluan esimerkilläni täällä jakaa. Mikä sen parempi, jos siitä on muille iloa. Silloin hyvä todellakin menee kiertoon.

Pippa Laukka: ”Rakastaminen on parasta”

Pippa miettiikin, keskittäisikö jatkossa viestejä kypsemmille naisille.

– Kiitos vielä ihanista palautteista ja viesteistä joita inboxiini saan. Minulle tulee niistä jokaisesta lämmin fiilis (sydän) Haluaisin antaa teille niin paljon enemmän kuin mihin ehdin ja pystyn, ajatuksissa on 1 000 000 ideaa. Saan pyyntöjä ja toiveita siitä, että puhuisin vaihdevuosista ja ikääntymisestä. Jätetään nämä nyt hautumaan ja heitetään universumille toive, että voin antaa teille sellaista hyvää, mitä saan täältä somen kautta itsekin, Pippa miettii.

Pippa Laukka yllättää poikkeuksellisessa uima-asussa

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy