fbq
Kotimaa
07.06.2021 18:15
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen
Petteri Lindbohm Kira Kosonen
Petteri Lindbohmin ja bloggaajakaunottaren kiihkeä suudelma sykähdytti - Arttu Ruotsalainen piiloutui huilaamaan bussin taakse! Näin Leijonat palasivat Suomeen
Kotimaa
07.06.2021 18:15
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Timo Korhonen

Suomen jääkiekkomaajoukkue palasi hopeamitalit kaulassaan Helsinki-Vantaan lentokentälle tänään maanantaina (7.6.). Leijonilla on takanaan upea hopeaan päättynyt MM-kisaurakka Latvian Riiassa. 

Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi maajoukkue vietti MM-kisat huolto- ja valmennustiimeineen karanteeninomaisissa olosuhteissa, niin sanotussa MM-kisakuplassa, viisi pitkää viikkoa näkemättä muita kuin joukkuetovereitaan.

Lue myös: Kahta Leijonien pelaajaa etsitään Riiassa - paluu Suomeen jäissä! Sisäpiirilähde: "Pelaajat valvoneet koko yön kosteissa merkeissä"

Jälleennäkemisen riemu oli käsinkosketeltava, kun joukkueen jäsenet tapasivat läheisensä pitkän karanteenin, rankan kisarupeaman ja karvaasti kirpaisseen finaalitappion jälkeen. Niin pelaajien kuin joukkueenjohdon, sekä heidän läheistensä välillä nähtiin muun muassa kiihkeitä suudelmia, kyyneleitä, riemua ja iloa. 

Esimerkiksi kolmen kuukauden ikäisen tyttären vanhempien Petteri Lindbohmin ja hänen avopuolisonsa, suosikkibloggaaja Kira Kososen jälleennäkeminen sisälsi tunteiden koko skaalan. Pariskunnan ensimmäinen suudelma oli sykähdyttävä hetki Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Petteriä oli vastaanottamassa myös pariskunnan esikoislapsi, joka oli kiltisti Kiran sylissä.

Jutun lopussa olevalla videolla näkyy myös, kuinka Kira kuiskaa viime vuonna MM-kultaakin voittaneen Petterin korvaan salaisuuksia ja hymyilee. 

Petteri Lindbohm Kira Kosonen

Lisäksi herkkiä hetkiä nähtiin myös esimerkiksi maajoukkueen videovalmentaja Janne Hietaniemen ja hänen perheensä välillä.

Maajoukkueen kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila puolestaan intoutui riemukkaasti leikkimään ja pelleilemään tyttärensä kanssa juuri ennen linja-autoon nousemista. Tyttären riemunkiljahdukset kaikuivat pitkin lentoasemaa, kun hänen isänsä heilutteli tyttöä ylös, alas ja ympäri. 

Arttu Ruotsalainen puolestaan ohitti juhlallisuudet kokonaan ja käveli joukkueen jatkopaikalleen kuljettaneen linja-auton taakse haukkaamaan raitista ilmaa, samalla kun muut antoivat haastatteluja ja nauttivat kuohujuomaa. 

Lue myös: Kosteasti bilettäneet Leijonat saapuivat Riian lentokentälle: Arttu Ruotsalainen talutettiin ryytyneenä bussista ulos - paljonpuhuvat kuvat!