Katso kuva!

Pete Parkkosen Instagramissa julkaisema kuva herätti tunteikasta keskustelua miesten hiusten pituudesta!

Kotimaa | 25.02.2021 16:29

Pihtiputaalaisen muusikon Pete Parkkosen, 31, Instagram-sivuillaan julkaisemasta kuvasta virisi mielenkiintoinen keskustelu. Ohjaaja-valokuvaaja Viivi Huuskan ottama kuva Petestä on otettu ennen kuin muusikko leikkasi tavaramerkkinään tunnetun pitkän pörröisen pehkonsa lyhyeksi. 

Katso myös: Kuuma, kuumempi, Pete Parkkonen! Laulajahurmuri julkaisi paidattoman kuvan joka sai seuraajat hullaantumaan: "Vau mikä ilmestys!"

Kohta sataa -videon ohjannut Viivi on siis saanut taltioitua kameraansa pitkähiuksisen Peten. Pete on merkannut kuvauspaikaksi Tallinnan ja tunnisteeksi ”tb” eli throwback. Moni Peten Instagram-seuraaja onkin kuvan kommenttikentässä kertonut mielipiteensä Peten hiusten pituudesta. Usean silmää on miellyttänyt pidempi hiusmalli.

Lue myös: Laulajan uusi tukkatyyli! Pete Parkkosen hiusväri vaihtui syksyn saavuttua – katso kuva!

Hiukset kannattaa pitää pitkinä, niin kauan kun niitä on. Sekin päivä on monelle edessä, että ei voi pitää kuin lyhyttä. Sun pitkä tukka oli tosi persoonallinen ja rock. Jo 10cm lisää tekis ihmeitä!

- Kasvata pitkä tukka takas!

Myös nykyisestä tyylistä pitävät ovat aktivoituneet keskusteluun. Soraääniä hiusten kasvattamisideallekin löytyy.

No ei todellakaan. Kyllä mies näyttää mieheltä lyhyessä tukassa. Pete on komeempi kuin koskaan kun ikää tulee ja pitää itsensä miehenä eli hiukset lyhyenä.

Lue myös: Pete Parkkosen lomakuva sai somen sekaisin: "Näin tän kuvan ja nyt oon raskaana" – kuva!

Pete nähdään uudessa Sukuni salat -ohjelmassa, joka alkoi MTV3-kanavalla 15.2. Maanantaisin klo 20.00 tulevassa ohjelmassa Pete saa tietää isoisänsä henkilöllisyyden. Tunteikas jakso esitetään Maikkarilla 1. maaliskuuta.

Lue myös: Näin seksikästä takametsien miestä et ole ennen nähnyt! Pete Parkkonen ilman paitaa - mikä miljoonakroppa!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!