Vain Seiskassa!

Perättömiä juttuja! Avoliitossa elävällä Herra Ylpöllä kiusallinen vaiva - pyytää somekansalta tarkkaavaisuutta: "Jos törmäät Juice Leskiseen Snapchatissa niin..."

Kotimaa | 13.04.2021 18:02

Muusikko Herra Ylppö, 48, ottaa Instagram-tilillään kantaa julkisuudenhenkilöitä piinaavaan ongelmaan, eli valeprofiileihin. Monista julkisuudesta tutuista henkilöistä tehtaillaan usein niin sanottuja feikkiprofiileja milloin mihinkin sovellukseen. Tällöin joku, usein tuntemattomaksi jäävä, henkilö lainaa netistä luvatta kuvia tietystä julkisuudenhenkilöstä ja luo itselleen kuvilla ja tekaistuilla tiedoilla profiilin esiintyen kyseisenä julkimona.

Nykyisin avoliitossa elävä Ylppö on kuullut päätyneensä Tinder-treffisovellukseen, vaikkei kyseistä applikaatiota käytä.

Katso myös: Ikäeroa yli 20 vuotta! Herra Ylppö esittelee Julia-rakkaansa Seiskalle – kuva!

Kaikkien julkisuudessa olevien puolesta. Feikkiprofiilit ei meitä kaada, mutta ne ovat vittumaisia ja tuottaa turhaa päänvaivaa. Joten jos törmäät vaikka Juice Leskiseen Snapchatissa niin kyseenalaista, Ylppö kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Herra Ylppö (@herraylppo)

"Eiköhän siitä poliisiasia tule"

Seiska tavoitti artistin kommentoimaan kiusallista maanvaivaa. Ylppö kertoo, että toimintamalli on yleistymässä, eikä loppua näy.

– En ole ainoa julkisuuden henkilö, joka näistä feikkiprofiileista kärsii. Kuka tahansa pystyy kirjoittelemaan nettiin mitä tahansa tai luomaan valeprofiileja. Ei se paljoa älyä vaadi.

Lue myös: Avioero vei Herra Ylpön suljetulle osastolle – yksi asia nosti artistin lopulta jaloilleen: ”Me kaikki pystytään tekemään se”

Muusikko kertoo myös ihmetelleensä motiivia moiseen toimintaan. Yhden Ylpöstä tehdyn valeprofiilin takana häärivä henkilö on myös tunnistettu.

– Sitä vain olen naureskellut, että miten näistä kukaan hyötyy? Täähän on arpa, jossa kukaan ei voita. Yhden kirjoittajan henkilöllisyys on mulle selvä. Eiköhän siitä poliisiasia tule.

Suhde ei valheisiin kaadu

Seiska paljasti heinäkuussa Ylpön tapailevan Karkkilasta kotoisin olevaa, hieman yli parikymppistä tummaa kaunotarta. Julia ja Ylppö ovat tapailleet jo lähes vuoden, ja he muuttivat aluvuodesta saman katon alle Uudellemaalle.

– Kyllä sen tietää, kun sydän sanoo, että nyt ei ole vaihtoehtoja. Tähän loppuu sekoilu. Tämä on tässä, Ylppö avautui tuolloin Seiskalle.

Lue myös: Herra Ylppö suhteestaan yli 20 vuotta nuorempaan karkkilaiskaunottareen: ”Ilman tätä rakkautta olisin vain kilisevä kulkunen” – rokkari nousi syvästä masennuksesta ja elää nyt täysillä!

Herra Ylppö Julia
Herra Ylppö esitteli rakkaansa Seiskalle alkuvuodesta. Kuva: Ylpön kotialbumi.

Nyt tehdyllä treffiprofiililla onkin todennäköisesti haettu harmaita hiuksia muusikon parisuhteeseen. Ylppö vakuuttaa Seiskalle, ettei näin ole päässyt käymään.

– Mutta emme me valheisiin kaadu. Totuus on, että parisuhde on vakaalla pohjalla.

Perää taitoa kyseenalaistaa

Ylppö kertoo myös, ettei hänellä ole mitään Tinder-sovellusta vastaan. Muusikko haluaa kuitenkin painottaa somemaailmassa sisälukutaitoa. Kuten Vain elämää -tähti Instagramiin kirjoittikin, kyseenalaistaminen on tärkeä taito jos törmää kummalliselta vaikuttavaan profiiliin julkisuudesta tutuista kasvoista. Juicea kun tuskin Snapchatissa nähdään, muusikon kuoltua vuonna 2006. 

– En mä Tinderiä dissaa, mutta kehotan jengiä olemaan varuillaan ja kyseenalaistamaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Herra Ylppö (@herraylppo)

Lue myös: Avoliitto kukoistaa! Herra Ylppö onnensa kukkuloilla nuoren Julia-rakkaansa kanssa: ”Ymmärtävä puoliso on kuin rantasauna”

Porvoossa vakituisesti asunut Ylppö hankki viime keväänä työtilat Karkkilasta, jonne hän pakeni eroahdistusta vaimon jätettyä yhteisen kodin.

Muusikko löysi työhuoneen lisäksi muutakin kuin rauhan sieluunsa – nimittäin uuden rakkauden. Ylppö ja Julia alkoivat liikkua pikku paikkakunnalla avoimesti yhdessä, ja pian myös Seiskaan alkoi sadella vinkkejä.

– En tapaile, vaan seurustelen. Hän on suloinen kuin pioni. En tosin tiedä, millainen pioni on, mutta sana kuulostaa kivalta, Ylppö kuvaili viime kesänä uutta tyttöystäväänsä.

Lue myös: Herra Ylpöllä karu kotiinpaluu saavuttuaan Vain elämää -kuvauksista - keittiössä odotti ikävä yllätys

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:Herra Ylpön kotialbumi, Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!