Katso kuva!
PastoriPike

PastoriPike yllättää vauvauutisella: kolmas lapsi syntyi - julkaisi yhteiskuvan vastasyntyneen tyttärensä kanssa: "Rakkautta on ilmassa"

Kotimaa | 19.07.2021 14:23

Muun muassa Farmi Suomi -tv-ohjelmasta tuttu räppäri PastoriPike (oik. Pierlin Mpaka Makumbu) on saanut perheenlisäystä. 

Räppäri julkaisi sunnuntaina Instagramissa hellyttävän kuvan, jossa hän poseeraa vastasyntynyt tytär sylissään.

- Tervetuloa tyttöseni G elämään. Tää oli syy miks peruin mun Lappeenrannan keikan ja some on ollut vähän hiljanen. Rakkautta on ilmassa, PastoriPike kirjoitti Instagram-kuvansa alla.

Tuore vauva on Pikelle jo kolmas lapsi. Hänellä on ennestään 2012 syntynyt poika ja vuonna 2015 syntynyt tytär. Pike esiintyi hiljattain Ylen EM-futislähetyksissä poikansa kanssa. Kaksikko kisasi EM-inserteissä jalkapalloaiheisissa tehtävissä.

Muun muassa VilleGallen, Mikael GabrielinMustan Barbaarin ja Prinssi Jusufin kanssa tiiviisti musiikillista yhteistyötä tehnyt PastoriPike on julkaissut urallaan kaksi albumia. AITO G ilmestyi vuonna 2017 ja AFROGOLD vuonna 2019.

PastoriPike on hurmannut myös televisiossa. Keväällä hän kilpaili Nelosen Farmi Suomi -ohjelmassa ja lisäksi hän on ollut mukana muun muassa All Together Now Suomi -ohjelmassa, Madventures Suomessa sekä Kymppitonnissa.

Lue myös: Pastori Pike ulos Farmi-ohjelmasta - teki pahan virheen kaksintaistelussa!

PastoriPike vuonna 2018 Elämä lapselle -konsertissa.
PastoriPike vuonna 2018 Elämä lapselle -konsertissa.
Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!