fbqPalkittu tähtinäyttelijä Jarkko Lahti meni salaa naimisiin: ”Tuntuu ihanalta” | Seiska
Jarkko Lahti

Palkittu tähtinäyttelijä Jarkko Lahti meni salaa naimisiin: ”Tuntuu ihanalta”

Kotimaa | 26.10.2021 14:21

Hymyilevä mies -elokuvasta parhaan miespääosan Jussilla palkittu näyttelijä Jarkko Lahti, 43, on astellut kaikessa hiljaisuudessa avioon. Salahäitä on vietetty tänä syksynä.

Onnellinen ukkomies vahvisti iloisen perhetapahtuman Seiskalle Ei Haukku haavaa tee -sarjan lehdistötilaisuudessa.

–  Pitää paikkansa, menin naimisiin, Jarkko myhäilee.

Avioelämä on ollut auvoisaa.

–  Tuntuu ihanalta, Jarkko summaa onnellisena.

Lisää ilon aihetta toi se, että poikkeusaikojen jälkeen hääpari pystyi kutsumaan läheisiä todistamaan suurta onnenpäiväänsä.

– Ei tässä ole voinut liikaa ystäviä tavata, joten siinäkin mielessä tuntui oikein ihanalta, että pystyimme järjestämään juhlat.

Lue myös: Urheilugaalassa palkitun nyrkkeilyelokuvan tähti Jarkko Lahti: En suostu selibaattiin!

Jarkko Lahti
Jarkko Lahti on nykyään ukkomies.

Näyttelijän tuore vaimo on muusikko. Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsensa tammikuussa 2020. Jarkko on ollut kertaalleen aiemmin naimisissa, ja hänellä on aiemmasta suhteestaan kaksi teini-ikäistä ja yksi alakouluikäinen lapsi.

Nyt Jarkolla on ilokseen aikaa perheelle ja urheilemiselle, työn alla kun ei ole  juuri nyt kuvauksia. Ensi vuonna hänet kuitenkin nähdään muun muassa eräässä tv-sarjassa.

– Minulla on teatteripuolen viisivuotista apurahaa vielä pari vuotta jäljellä, joten keskityn työsuunnitelman kirjoitustöihin ja odottelen seuraavia kuvaushommia.

Jarkko on laulanut jo 15 vuoden ajan kokoonpanossa, jossa on myös näyttelijä Martti Suosalo.

– Yhdellä keikalla sanoin, ettei minulla ole vuosiin ollut tällaista tilannetta, kun en tiedä, mikä seuraava työni on. Pohdin, että pitäisikö huolestua. Martti katsoi minua ja sanoi: ”Nyt Jake, nauti!” Luotan, että hän tietää mistä puhuu.

Jarkko Lahti
Jarkko Lahti on allerginen koirille, mutta borderterrieristä näyttelijä ei saanut oireita Ei Haukku haavaa tee -sarjan kuvauksissa. Sarjan uusi kausi alkaa Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelussa 1. marraskuuta 2021.


Teksti:Tanja Korpela
Kuvat:Atte Kajova / Elisa Viihde Viaplay

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!