fbq
Kotimaa
15.04.2021 21:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Jaajo Linnonmaa
Palasi karanteenista karvoituksen kanssa! Jaajo Linnonmaa sai kuulla vitsejä viiksistään: ”Läheisteni painostuksesta joudun ilmoittamaan, että..."
Kotimaa
15.04.2021 21:31
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Vuoden radiojuontajaksi Radiogaalassa valittu Jaajo Linnonmaan siloposket olivat muuttuneet lyhyen karanteenin aikana. Suosikkijuontaja joutui juontotovereidensa Janni Hussin ja Tuukka Ritokosken kanssa karanteeniin maaliskuun loppupuolella, kun viimeisimmäksi mainitulla  oli todettu koronavirustartunta. 

Jaajo kuitenkin palasi Jannin kanssa työntouhuun 12. huhtikuuta, kun heidän kahden viikon karanteeninsa päättyi. Diili-ohjelman uutena pomonakin tunnettu radiojuontaja saikin kuulla paljon kommenttia hänen nenänsä alle kasvaneesta karvoituksesta. 

Lue myös: Erikoiset Radiogaalan jatkot! Jälleen vuoden radiojuontajaksi palkittu Jaajo Linnonmaa: "Heti aamusta keräämään pajunkissoja!"

Osa hänen kuulemastaan palautteesta oli ollut positiivista, ja mies kiitteli niistä kovasti Instagram-päivityksessään. Kannustavista sanoista huolimatta hän joutui ikäväkseen myöntämään, etteivät viikset jää koristamaan hänen kasvojaan. 

- Läheisteni painostuksesta joudun kuitenkin ilmoittamaan, että tänään ne putoavat lavuaariin. Riippuen teidän vastustuksesta, kannustuksesta ja kehuista voin jatkaa proggista vielä muutaman päivän! Myös kaikki vitsit ja letkautukset liittyen peltisepän viiksiini on tervetulleita. Ehkä sieltä löytyy joku, mitä en ole vielä tällä viikolla kuullut, Jaajo kertoo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)

Vitsejä

Juontajan neuvoon tarttui hyvin moni Jaajon seuraajista, ja he kertoivat innoissaan parhaimmat vitsinsä hänen viiksistään. Osa kommentoijista olivat hyvin härskejä, toiset taas siveellisempiä. 

- Vähän niinku pula-ajan Lasse Hoikka.

- Niin tärkeä mies, että pitää nokkakin alleviivata.

- Sisäreisiharjat.

- Ei nuo viikset tarvi vitsiä... Kuva riittää.

Lue myös: Suora lähetys peruttu! Radio Suomipopin Aamulypsyssä soi yllättäen pelkkä musiikki - tästä on kyse 

Toiset taas esittivät hämmentyneensä hienovaraisesta karvoituksesta. 

- Mitkä viikset? 

- Ai nii mitkä? Jaa joo nuo. Niinhän se kuule on, ettei parta pahoille kasva, kuu karvasta kesään ja vaaksa viikseen vetoon. Mut jos rehellisen mielipiteen haluat, ni mäki ajelen omani, jos ne ei viitsi edes yrittää, eli potkut viiksille tai siis noille, mitkä ne nyt on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)