fbqOuti Mäenpään raju ulostulo Seurassa: kateus näyttelijäpiireissä katkoi ihmissuhteita | Seiska
Outi Mäenpää

Outi Mäenpään raju ulostulo Seurassa: kateus näyttelijäpiireissä katkoi ihmissuhteita

Kotimaa | 15.10.2021 11:00

Näyttelijä Outi Mäenpää, 59, tähdittää Vuosisadan häät -elokuvaa pääroolissa. Konkarinäyttelijä kertoo Seura-lehdessä, että halutut roolit voivat katkoa välejä näyttelijöiden keskuudessa.

– Jotkut läheiset kollegat ovat sanoneet olleensa kateellisia joistakin rooleistani. On ollut tosi hienoa, kun he ovat sanoneet sen. Se on tarkoittanut, että ystävyys voi jatkua puhtaana. Muutama ystävyyssuhde on katkennut kateuden takia. Se on hyvin surullista, Outi toteaa Seuralle.

Näyttelijä muistelee haastattelussa hetkeä, jolloin hän soitti näyttelijäkollegalleen ja kysyi, jatkuuko kaksikon ystävyys, vaikka he hakevatkin samaa roolia. Tuolloin Outi nappasi kyseisen roolin.

– Ystäväni itki ja sanoi, että on hyvin kateellinen minulle, mutta ystävyys jatkui silti. Se meni juuri niin kuin pitääkin. Jos olisi ollut riski ystävyyden päättymisestä, en olisi mennyt koekuvauksiin. Arvostan ystävyyttä enemmän kuin työtä, Outi summaa.

Outi Mäenpää
Outi Mäenpää nosti esiin näyttelijäpiirien vaietun kipupisteen, rooleista kilpailemisen.

Lue myös: Outi Mäenpää ei ole nähnyt Aki Kaurismäkeä liki 20 vuoteen: ”Toivottavasti hänelle kuuluu hyvää, hän on ihana ja hurmaava ihminen”

Outi on itse ollut kateellinen ihmisille, jotka ovat pystyneet pitämään ydinperheen koossa.

– Oli pettymys, ettei minulla olekaan ydinperhettä. Muistan, että haahuillessani yksin kaupassa näin perheitä, joissa on äiti, isä ja lapset. Silloin tunsin kateutta.

Outi on ollut naimisissa kaksi kertaa. Näyttelijä on kahden aikuisen pojan äiti. Hän erosi elokuvatuottaja Kai Nordbergista vuonna 2014.

Lue myös: Näyttelijä Outi Mäenpää etsii miestä: ystävät järjestävät sokkotreffejä – ”En mennyt Tinderiin!”

Teksti:Tanja Korpela
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!