Katso kuva!
Elli Haloo

Ooh, Elli Haloo poseeraa pysäyttävän kauniina tuoreessa kuvassa - yllätyspäivitys räjäytti kommenttikentän sydämistä ja onnitteluista!

Kotimaa | 30.07.2021 16:24

Haloo Helsinki! -yhtyeen laulaja-basisti Elli Haloo ei ole suomalaisen artistikentän aktiivisimpia somettajia, mutta perjantaina hän yllätti seuraajansa pysäyttävän kauniilla kuvalla Instagramissa.

Elli poseeraa tuoreessa otoksessa vaaleat hiukset viehättävästi sekaisin luonnollisen näköisenä.

Kauniille kuvapäivitykselle oli syynsä, sillä Elli täyttää tänään perjantaina (30.7.) 31 vuotta. Hän kiitti päivityksessä saamistaan syntymäpäiväonnitteluista.

- Täten kiitän jo etukäteen kaikista tulevista onnentoivotuksistanne rakkaat kansalaiset! Terveisiä Kuopiosta! Illalla keikka! Huomenna Joensuu! Waloa viikonloppuun! P.S no oikeasti KIIITOS jo kaikille teille ihanille jotka olitte jo muistaneet ;, Elli kirjoitti Instagramissa.

Lue myös: Wau, mikä kesänainen! Muusikko Elli Haloo lähettää tsemppiviestinsä näyttävässä asussa - vuosi sitten seikkaili vielä maailmalla hostellissa: Kuvat

Päivityksen kommenttikenttä alkoi nopeasti täyttyä onnitteluista ja sydämistä. Elliä onnittelivat muun muassa juontaja Anni Hautala, muusikko Tommi Läntinen ja näyttelijä Armi Toivanen.

Paluu tauolta ja uusi levy

Elli on päässyt tänä kesänä takaisin keikoille pitkän tauon jälkeen Haloo Helsinki! -yhtyeensä kanssa.

Bändi oli tauolla parisen vuotta ja sinä aikana Elli keskittyi omaan Ellips-sooloprojektiinsa. Nyt syksyllä Haloo Helsingiltä on luvassa kuitenkin uusi albumi, jolta on saatu jo esimakua kahden hittikappaleen Lady Domina ja Piilotan mun kyyneleet muodossa.

Lue myös: Elli Haloo revitteli antaumuksella karaokessa – kuva!

Lue myös: Haloo Helsinki! -yhtyeen jäsenet tienasivat maagisia summia keikkatauosta huolimatta - Elli Haloo oli tulokuningatar!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!