fbqOmerta 6/12 -elokuvan pahis Nika Savolainen kohuohjaajan kanssa työskentelystä: Tähän asiaan voi luottaa Aku Louhimiehessä | Seiska
Kotimaa
27.11.2021 15:30
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: All Over Press/Kimmo Brandt
Nika Savolainen
Omerta 6/12 -elokuvan pahis Nika Savolainen kohuohjaajan kanssa työskentelystä: Tähän asiaan voi luottaa Aku Louhimiehessä
Kotimaa
27.11.2021 15:30
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: All Over Press/Kimmo Brandt

Nika Savolainen on valmistunut moskovalaisesta näyttelijäkoulusta ja puhuu sujuvaa venäjää. Hänellä on myös maisterinpaperit Helsingin Kauppakorkeakoulusta.

– Omertassa esitän venäläistä, vähemmän mukavaa juristia. Akun ohjauksessa voi luottaa siihen, että jälki on aina hyvää, Nika kehui Seiskalle Omerta 6/12 -elokuvan kutsuvierasensi-illassa.

Nika Savolainen

Vaikka hän on myös kauppatieteilijä, näyttelijän työ on hänen ykkösvalintansa. Seuraavaksi hän tähdittää Elisa Viihteen Jälkeläiset-sarjaa.

Lue myös: Kohutun toimintaelokuvan traileri vihdoin julki: tältä näyttää Jasper Pääkkösen tähdittämä Omerta 6/12 -elokuva - katso!

Viihdyin presidenttinä

Robert Enckell

Näyttelijä Robert Enckellillä on Omerta 6/12 -elokuvassa presidentin rooli.

– Viihdyin roolissani oikein hyvin. Näen nyt vasta koko elokuvan. Olen nähnyt vain pelkän trailerin, joten toivotaan parasta, Robert sanoi.

Hän ei ottanut kantaa elokuvan taustakuohuihin.  

– Aku teki hienoa duunia.

Lue myös: Katso-lehti lyttää uutuuselokuvan: Omerta 6/12 on kunnianhimoinen epäonnistuminen

Ikävöin Britteihin

Andrei Alen

Näyttelijä-tuottaja Andrei Alen teki pitkään uraan Isossa-Britanniassa, mutta korona pakotti hänet takaisin Suomeen. Hän ja Aku Louhimies ovat perustaneet yhteisen tuotantoyhtiön, joka on poikinut muun muassa Odotus-leffan.

– Olen viihtynyt Suomessa todella hyvin. Toki aina välillä ikävöin Britteihin, rallilegenda Markku Alenin poika kertoo.