Oma talous solmussa! Toni Häppölä opastaa työkseen muita raha-asioissa – ex-kiekkoilijalla yli 240 000 euron ulosottovelat!

Kotimaa | 04.03.2021 08:03

Entisenä jääkiekkoilijana ja The Voice of Finland -kilpailijana tuttu Toni ”Luigi” Häppölä, 39, tekee nykyään uraa sijoitusneuvojana tunnetussa pankkiiriliikkeessä.

Seiskan selvityksessä kuitenkin paljastui, etteivät Tonin omat raha-asiat ole kovinkaan mairealla tolalla.

Hänellä on nimittäin erilaisia ulosottovelkoja yli 240 000 euroa!

Mykkänä maksuasioistaan

Seitsensivuinen ulosottorekisteri on hengästyttävää luettavaa. Listalta löytyy esimerkiksi mätkyjä, perintäfirmojen laskuja, rakennusliikkeen saatava sekä velkoja yksityishenkilöiltä. Hän on myös kierrättänyt elatusmaksuja ulosoton kautta.

Runsaista veloista huolimatta ex-kiekkoilija on toisaalta myös maksanut voudille lähes 50 000 euroa.

Seiskan reportteri tavoitti Tonin, mutta tämä ei halunnut kommentoida mutkikkaita ulosottoasioitaan.

Toni Häppölä ehti pelata muun muassa HIFK:ssa, Ässissä, KalPassa, Bluesissa ja HPK:ssa. Hän lopetti ammattilaisuransa vuonna 2013.
Toni Häppölä ehti pelata muun muassa HIFK:ssa, Ässissä, KalPassa, Bluesissa ja HPK:ssa. Hän lopetti ammattilaisuransa vuonna 2013.

Lue myös: Ex-kiekkoilija karisti erosurut! Toni Häppölä iski bloggaajakaunottaren!

“Sopivat ratkaisut”

Toni kertoi hiljattain Ilta-Sanomien haastattelusta nykyisestä pankkiurastaan. Hän sanoi antavansa sijoitusneuvojana vinkkejä esimerkiksi eläkesäästämisestä.

Keskustelemme riskitasoista ja tavoiteltavista tuotoista. Sitä kautta sijoitussuositus alkaa rakentua. Tehtävänäni on löytää asiakkaille sopivat ratkaisut, varsinaiset sijoituspäätökset esimerkiksi rahastoissa tekevät salkunhoitajat, Toni kertoi lehdelle.

Laajassa haastattelussa Helsingin IFK:n entinen hyökkääjä ei kuitenkaan avautunut omista talousvaikeuksistaan.

Rakkaus kukoistaa

Raha-asiat ehkä sakkaavat, mutta onneksi Tonin parisuhde-elämä kukoistaa viime vuoden lokakuisesta erosta huolimatta. Seiska paljasti loppuvuodesta hänen uuden suhteensa. Käsipuoleen oli ilmestynyt bloggarikaunotar, jonka Toni oli tavannut yhteisten ystävien kautta.

Sittemmin Toni ja tumma kaunotar ovat jakaneet somessa tiiviiseen tahtiin kuvia nuoresta lemmestään.

Tonin tulot 2019

Ansio: 118 712 €

Pääoma: 6 €

Mätkyt: 6 022 €

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!