fbq
Kotimaa
03.12.2021 11:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
Sami Jauhojärvi
Olympiavoittaja Sami Jauhojärvi, 40, valmistui ensimmäiseen ammattiinsa: "Mie olen jotaki muutaki ko pelkkä ylioppilas"
Kotimaa
03.12.2021 11:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Uransa lopettanut maastohiihtäjä Sami Jauhojärvi iloitsee Instagramissa opiskelusarkansa päätöksestä. Hän on suorittanut Kuortaneen Urheiluopistossa valmentajan ammattitutkinnon. Hiihtäjä on julkaissut tutkintotodistuksestaan kuvan sosiaaliseen mediaan.

- Eka kertaa aikuiselämässä mie olen jotaki muutaki ko pelkkä ylioppilas: ihan virallisesti valmentaja, Sami hekumoi.

Lue myös: Ex-hiihtäjätähti Sami Jauhojärvi saa elämäänsä energiaa muualta kuin alkoholista: ”En muista, milloin viimeksi olin kännissä!”

- Kiitokset opiskelutovereile ja opettajile mielenkiintosesta koulutuksesta. Tutkinnon aikana selvisi itele paljon niitä asioita miksi minusta tuli arvokisamitalisti. Taian kuitekki seuraavaksi opiskella ammatin, jossa joskus on valmis, ko tässä hommassa ei koskaan pääse lähellekään valmista tai täydellistä… Sami kirjoittaa.

Samilla on plakkarissaan kolme MM-pronssia. Mestarihiihtäjä voitti kultaa Sotšin talviolympialaisissa vuonna 2014 miesten parisprintissä parinaan Iivo Niskanen.

Samilla ja Laura-vaimollaan on kaksi poikaa.

Lue myös: Hiihtouransa lopettanut Sami Jauhojärvi myöntää: ”Kroppaan on tullut löysää!”ta kuin alkoholista: ”En muista, milloin viimeksi olin kännissä!”

Nimekkäitä opiskelukavereita

Samalla valmentajakurssilla Samin kanssa ovat opiskelleet myös huippu-urheilijauransa päättäneet keihäänheitön maailmanmestari Tero Pitkämäki ja painin maailmanmestari Petra Olli.

Petra kertoi Instagram-tilillään lokakuussa saaneensa opiskelut päätökseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PETRA OLLI (@ollipetra)

- Se on siinä! Valmentajan ammattitutkinto suoritettu Kuortaneella ja paperit saatu kouraan!
Mahtava fiilis! Tiukka rupeama saatettu kunnialla maaliin loistavien opiskelutovereiden seurassa. Elämä on yhtä oppimista ja niin on valmentajan työkin. Tässäkään ei tule koskaan valamiiksi, Petra kirjoitti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »