Antti Tuisku

"Olen myös päättänyt, että..." - Antti Tuisku julkaisi pysäyttävän tiedotteen - surullisia uutisia faneille

Kotimaa | 27.07.2021 18:53

Suomen ykkösnimiin lukeutuva laulaja Antti Tuisku, 37, julkaisi tiedotteen, joka sisälsi ikäviä uutisia faneille. Kauan odotetut Helsingin Olympiastadionin keikat on peruttu nyt toistamiseen koronan takia ja siirretty vuoden päähän.

- Hei rakkaat (sydän) Mulla on teille uutisia: Bailantai-stadionkonsertit perutaan syyskuulta 2021. Uudet konsertit järjestetään 9. ja 10. syyskuuta 2022, Antti tiedottaa Instagram-tilillään.

Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusiin konsertteihin.

- Uskoimme työryhmäni kanssa aidosti, että jo tänä syksynä koronatilanne olisi sellainen, että konsertit pystyttäisiin järjestämään. Vaikka tunnelin päässä näkyy välillä valoa, tulee syyskuu 2021 tämän kokoluokan konserteille liian aikaisin. Haluamme olla varmoja, että kun jättikonsertit järjestetään, jokainen voi keskittyä nauttimaan tajunnanräjäyttävästä show’sta ja hienosta tunnelmasta sen sijaan, että tarvitsisi tuntea epävarmuutta ja mahdollista pelkoa.

Lue myös: Antti Tuiskulta rehellinen avautuminen somessa - haikailee takaisin keikkalavoille: "Mun piti olla tänään Helsingin Olympiastadionilla..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Eikä siinä vielä kaikki. Kesän jälkeen Antti vetäytyy esiintymislavoilta loppuvuodeksi.

- Olen myös päättänyt, että kesän festariesiintymisten jälkeen palaan keikoille alkuvuodesta 2022. Keikkojeni livetuotanto on niin suuri kokonaisuus, että ei ole mahdollista lyhyellä varoitusajalla karsia työpanoksesta, visuaalisuudesta tai mistään taiteellisuuteen liittyvästä. Haluan saatella teidän eteenne visiomme kaikessa loistossaan ja kokoluokassaan ilman mahdollisia kompromisseja.

- Pyydän siis vielä kerran kärsivällisyyttä. Se, että kuljette mukana, jaksatte odottaa ja luotatte tulevaan, on minulle itselleni äärimmäisen suuri voimavara. Kolmas kerta toden sanoo, Antti kirjoittaa.

Lue myös: Korona estää suurkonsertit! Antti Tuisku ei esiinny Olympiastadionilla elokuussa - keikat siirtyvät kesään 2021: ”Ihmisten terveys ja hyvinvointi ovat tärkeintä!”,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Lue myös: Laura Allonen toteutti unelmansa - tanssijana Antti Tuiskun ja Cheekin kiertueilla: Elämäni parasta aikaa!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!