Ökylomailua mysteerimiljonäärin kanssa?!? Suomeen palannut kurvikaunotar Kelly Kalonji myöntää: "Olen tällä hetkellä onnellinen"

Kotimaa | 06.03.2021 07:22

Pikkulinnut visertävät, että entinen Miss Helsinki ja nykyinen somevaikuttaja Kelly Kalonji olisi löytänyt rinnalleen mysteeriporhon. Seiskan saamien useiden vinkkien mukaan ex-missi olisi bilettänyt toistaiseksi tuntemattomaksi jääneen "suomalaismiljonäärin" kanssa Dubaissa.

– Eipä ole korona paljon painanut! He ovat nautiskelleet siellä toisistaan oikein urakalla mutta palanneet jo Suomeen, lähipiiristä vinkataan Seiskalle.

Seiska tavoitti Kellyn, joka kuulosti ensin hieman hätkähtävän reportterin kertomista tiedoista. Sen jälkeen hän kuitenkin huikkasi iloisesti:

– Hmm... Sanotaan näin, että olen tällä hetkellä onnellinen, kurvikaunotar muotoilee.

Lue myös: Lempeä suomalaismiljonäärin kanssa! Missikaunotar Kelly Kalonji kuumalla lomalla uuden miehen mukana: miljonäärikomistus puristeli stringipeppua helteessä antaumuksella - katso!

Mökkimaisemiin

Helmikuun loppupuolella Dubaista kotimaahan palannut kaunotar otti Suomen talvikeleistä heti kaiken irti. Kelly nimittäin julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän poseeraa upeana sinertävissä bikineissä, jonka alaosa jättää lantionseudun kokonaan paljaaksi.

Kellyn ilmeestä päätellen vilusta ei kuitenkaan ollut tietoakaan. Julkaisunsa hashtageiksi eli aihetunnisteiksi reissunainen oli kirjoittanut englanniksi "takaisin kotiin" ja "Suomi". Lisäksi hän oli maininnut mökkielämän, paljun, saunan ja jacuzzin.

Lue lisää: Nyt on rohkea bikinien alaosa! Kohukaunotar Kelly Kalonji räväyttää mökkimaisemissa - katso!

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!