Ökykaupat ennätyssummalla! Tomi ja Minka Björck luopuivat unelmiensa kodista – ”Päätimme kokeilla onneamme”

Kotimaa | 15.04.2021 12:45

Menestysravintoloitsija Tomi Björck, 40, ja tämän Minka-vaimo ovat myyneet Sydneyssä sijaitsevan kotinsa. Huippukokki kertoi asiasta maanantaina Instagramissa ja näytti nostavan sen kunniaksi myös maljan.

– Koronan vuoksi asuntojen hinnat täällä ovat nousussa, joten päätimme kokeilla onneamme. Lisäksi yksinkertaisesti halusimme uuden kodin, Minka vahvistaa Seiskalle suoraan Australiasta.

– Sitten kävikin niin, että kotimme meni ihan saman tien kaupaksi.

Lue myös: Ökyelämää Australian auringon alla! Näin miljonäärikokki Tomi Björck hemmottelee itseään ja perhettään: 45 000 euron kello

Tomi ja Minka aloittavat  uudenkin  kodin  metsästyksen Bondi Beachilta.
Tomi ja Minka aloittavat  uudenkin  kodin  metsästyksen Bondi Beachilta.

”Saimme hyvän hinnan”

Björckit eivät hiisku rahasta, mutta pikkusummista ei varmasti ole kyse. Talokauppojaan tuuletellut Tomi julkaisi Instagramin tarinoissa kuvakaappauksen kotinsa myynti-ilmoituksesta, jossa asunnon kerrottiin menneen kaupaksi ennätyshinnalla.

– Se ei ollut meille yllätys, koska talomme on todella upea. Olemme rakentaneet siitä omin kätösin resort-tyyppisen kompleksin. Sellaisia ei vain ole valmiina saatavilla, Minka sanoo.

– Taloprojekteissa menee vuosia. Varsinkin nyt, kun ei pääse matkustamaan, ihmiset investoivat mielellään valmiiseen. Meilläkin kesti puolitoista vuotta rakentaa kodistamme juuri sellaisen kuin halusimme.

Lue lisää Tomin ja Minkan talokaupoista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!