Valtteri Bottas

Ökyhuvilassa vain yksi makuuhuone! Valtteri Bottaksen mökkiprojektin yksityiskohdat paljastuivat – kuvat Seiskassa!

Kotimaa | 14.10.2021 08:24

Formulakuski Valtteri Bottas, 32, paljasti äskettäin somessa vireillä olevan luksushuvilaprojektinsa.

Seiskan sitkeä tutkinta tuotti tulosta, ja selvisi, millaista ökylukaalia F1-tähti rakennuttaa.

Projekti sijaitsee Kilpisjärven kunnassa Käsivarren Lapissa.

Lue myös: Mitä ihmettä? Formulatähti Valtteri Bottas rakentaa ökymökkiä Lappiin

Ulkopuolelta katsottuna mökkirakennukset näyttävät melko valmiilta. Kahdesta talosta koostuvassa luksushuvilassa on kaikkiaan 195 neliötä kahdessa kerroksessa.

Tontin pinta-ala lähentelee 3 700 neliömetriä.

Laatikkomaiset mökit erottuvat selvästi Kilpisjärven totutusta rakennuskannasta. Moderni huvila on kuitenkin kohtuullisen vaatimaton puitteiltaan.

Mökkejä hallitsee valtavat ikkunat, joista voi ihmetellä revontulia ja luonnon karua kauneutta.

Tiffany ja Valtteri ovat olleet tuttu näky Kilpisjärven maisemissa, joten ei ihme, että he halusivat sinne oman piilopirtin.
Tiffany ja Valtteri ovat olleet tuttu näky Kilpisjärven maisemissa, joten ei ihme, että he halusivat sinne oman piilopirtin.

Lue myös: Valtteri ja Tiffany-rakas yllättivät - pikavisiitti Lahteen

Paikka porealtaalle

Papereista selviää, että huvilassa on iso eteinen, joka johtaa ruokailutilaan. Sen takaa avautuu oleskelutila, jossa on myös takka. Huvilan muonitus hoituu kätevästi avokeittiöstä.

Lapin-majan toisessa rakennuksessa on komea ja kookas autotalli, jonne mahtuu auton lisäksi myös vaikkapa moottorikelkkoja. Tallin perältä on kulku käytävään, jonka kautta pääsee saunatiloihin. Käytävä johtaa myös talon teknisiin tiloihin, jonne on sijoitettu tilava kodinhoitohuone.

Huvilan saunatiloihin on suunniteltu kaksi suihkupistettä. Saunasta on pääsy katetulle terassille, johon on jätetty valmiiksi paikka porealtaalle.

Valtterin talon yläkertaan johtavien rappujen yläpäässä sijaitsee aula, josta kuljetaan huvilan ainoaan makuuhuoneeseen. Tilavan huoneen perältä löytyy myös kylpyhuone.

Huvilan avaruutta lisää entisestään, että osa tilasta on auki kerrosten välillä. Huvilan katto on tasainen, mutta talon katteet tekevät siitä viiston.

Lue lisää ja katso kuvat Seiska Klubista!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!