fbqOikeudessa lapsestaan taisteleva tosi-tv-tähti Johnny Kuoppala laittoi kotinsa valmiiksi vauvalle – ”Aamuisin on kamala herätä todellisuuteen” | Seiska
Johnny Kuoppala

Oikeudessa lapsestaan taisteleva tosi-tv-tähti Johnny Kuoppala laittoi kotinsa valmiiksi vauvalle – ”Aamuisin on kamala herätä todellisuuteen”

Kotimaa | 16.03.2021 06:39

Big Brother Suomesta ja Paratiisihotellista tuttu Johnny Kuoppala, 36, kertoi viime viikolla Seiskalle olevansa murheen murtama.

– Pitkään toivomani oma lapsi syntyi marraskuussa, mutta äiti ei anna minun nähdä vauvaa. Olen saanut lapsestani vain neljä kännykällä räpsäistyä kuvaa, joista ei saa edes silmien väristä selvää. En siis tiedä, miltä tyttäreni näyttää, Johnny jatkaa kyyneleet silmissä.

Vauvantarvikkeet  odottavat yhä  käyttäjäänsä.  – Odotan tytärtäni  kotiini. Haluan kasvattaa hänet hyvin,  rakastaa ja olla  hänen tukenaan.
Vauvantarvikkeet odottavat yhä käyttäjäänsä.  – Odotan tytärtäni kotiini. Haluan kasvattaa hänet hyvin, rakastaa ja olla hänen tukenaan.

Lue lisää: Tosi-tv-tähti Johnny Kuoppala keskellä pahinta painajaistaan: Taistelen lapsestani oikeudessa

Odotan ensitapaamista

Johnnyn kotona on kaikki ollut pitkään valmiina lapselle. Vauvan tavaroille ei vain ole käyttäjää. Monet vaatteet ja vaipat ovatkin ehtineet käydä jo pieniksi.

– Näen lapsestani usein unia, mutta niissä hänen ulkonäkönsä vaihtelee. Oma lapseni on minulle kuin mielikuvitusolento. Aamuisin on kamala herätä todellisuuteen.

Johnny on ollut yhteydessä lapsensa äitiin viimeksi syyskuussa. Äiti on estänyt puhelimestaan Johnnyn soitot.
Johnny on ollut yhteydessä lapsensa äitiin viimeksi syyskuussa. Äiti on estänyt puhelimestaan Johnnyn soitot.

Lue myös: Tosi-tv:stä tutun Johnny Kuoppalan suuri suru: En tiedä miltä tyttäreni näyttää

Johnny uskoo silti oikeuden voittavan ja että saa yhteishuoltajuuden lapseensa.

Isä käy mielessään usein läpi tilannetta, kun hän saa rakkaan tyttärensä viimein ensimmäisen kerran syliinsä.

– Sanon hänelle: ”Olen isäsi ja rakastan sinua. Olen rakastanut kaiken tämän ajan. Tässä minä nyt olen, vihdoin ja viimein.”

Tilanne on ollut raskas myös Johnnyn perheelle.  – Voimme vain surkutella asiaa. Yritän taistella oikeusprosessissa eteenpäin.
Tilanne on ollut raskas myös Johnnyn perheelle.  – Voimme vain surkutella asiaa. Yritän taistella oikeusprosessissa eteenpäin.

Lue myös: Big Brother -tähti Johnny Kuoppala sai tietää tulleensa isäksi tylyllä tekstiviestillä: Menin täysin paniikkiin

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!