fbq
Kotimaa
20.10.2021 22:14
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Janni Hussi
Oijoi, Janni Hussi tyrmäävän kauniina bikineissä: "Yritin sihdata..." - Joel-rakas toteutti lapsuuden unelmansa
Kotimaa
20.10.2021 22:14
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiska uutisoi eilen (19.10.) Janni Hussin ja Joel Harkimon lomailevan Kreetalla. Tänään (20.10.) Janni ilahdutti jälleen seuraajiaan, kun hän julkaisi upean bikinikuvan etelän lämmöstä.

Lue myös: Janni Hussi ja Joel Harkimo nauttivat Kreikassa - näin Janni tuulettelee paikkojaan pikkumekossa: "Onpahan mukavaa"

Kuvassa hymyilevä Janni istuu aurinkotuolilla lasi kädessään. Humoristisilla somepäivityksillään seuraajiaan usein hauskuuttava Janni leukailee jälleen päivityksensä kuvatekstissä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

- Yritin sihdata tota jättisombreroa omaan kupoliin mut ei ihan osunu, Janni vitsailee viitaten takana olevan rakennuksen sombreromaiseen kattoon.

Kuvaa kommentoi esimerkiksi Sointu Borg ytimekkäästi kolmella liekkiemojilla.

- Näyttää ihanalle, Jutta Gustafsberg puolestaan hehkuttaa.

Joel toteutti lapsuuden unelmansa

Jannin Joel-kulta taas julkaisi eilen päivityksen, jossa tämä hehkuttaa Kreetalta löytyvää historiaa.

- Tänään toteutui yksi pikku-Jollen unelmista! Mä oon vähän historia-friikki ja pikkupoikana koulussa mua kiehtoi tosi paljon varsinkin Antiikin Kreikka ja sen mytologia. Mun lempitarina oli Knossoksen Minotaurista ja labyrintistä. Muistan sillon miettineeni, että haluisin lähteä Kreetalle tutkimaan löytyykö Minotaurista todisteita.

- Tänään, noin 20 vuotta myöhemmin pääsin kuin pääsinkin tutkimaan sitä. Oli ihan superpäivä ja Knossoksen palatsi on kyllä todella vakuuttava. Oli siis todellakin 20 vuoden odotuksen arvoinen, Joel kehaisee päivityksessä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jolle (@joelharkimo)

Seiska on kertonut jo aiemmin siitä, että äskettäin kihloihin menneillä rakastavaisilla on käynnissä suuri rakennusprojekti Sipoossa. Talonsa valmistumista odottaville ja paljon töitä painaville kyyhkyläisille loma tuleekin varmasti tarpeeseen.

Lue myös: Janni Hussi ja Joel Harkimo rakennuttavat lemmenpesän Sipooseen – miljoonatalo Hjalliksen maille

Tilaa Seiskan uutiskirje! »