Vain Seiskassa!

Oho, ukrainalainen marjanpoimija Julia on päätä pahkaa rakastunut Tauski Peltoseen: ”Haluan lapsia Tauskin kanssa” – katso suloiset kuvat!

Kotimaa | 10.10.2018 07:17

Neuvostoliitosta Ukrainaan lapsena muuttanut Julia, eli oikealta nimeltään Yuliia Andrieieva, 31, kohtasi rakkauden viime kesänä, kun hän työskenteli toista kesää mansikanpoimijana Vesannolla.

LUE LISÄÄ: Yllätyskihlat! Tauski Peltonen rakastui ja kosi ukrainalaista marjanpoimijaa – ikäeroa 25 vuotta!

Julia osaa jo hieman suomea.

Julia piti palata kotimaahansa, kun kolmen kuukauden työlupa umpeutui. Tauski ei kestänyt ikävää kuin kahden viikon ajan ja päätti matkata rakkaansa luoksen Ukrainan pääkaupunkiin Kiovaan.

Lue: Näin Tauski ja ukrainalainen marjanpoimijakihlattu rakastuivat – Julia-kihlattu avautuu ensimmäisen illan tapahtumista: ”Meillä ei ollut yhteistä kieltä!”

Tauski ikävöi Juliaa.

Tuolla syyskuisella matkalla pariskunta otti yllätyskihlat ja tarkoitus on, että Julia muuttaa Turun Kakskertaan jo marraskuussa.

Tauski vieraili Julian kotimaassa Ukrainassa.

Julialla on entuudestaan 15-vuotias poika. Tauskilla on puolestaan kuusi lasta, joista kolme on jo täysi-ikäisiä.

LUE: Tauski Peltonen ja ukrainalaiskihlattu etenevät suhteessaan pikavauhtia – Julia: ”Muutamme yhteen ja menemme naimisiin!”

Tauski ja Julia menivät kihloihin.

– Naimisiin menemme niin pian kuin mahdollista. Haluan lapsen tai jopa useamman Tauskin kanssa, Julia pajasti Seiskalle.

 

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Tauski Peltosen loma-albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!