fbq
Kotimaa
08.06.2021 14:02
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Kai Gustafsson, Instagram
Jutta Helenius ja Sami Helenius
Oho, Tanssii tähtien kanssa -voittaja Sami Heleniuksen radikaali tyylimuutos - Jutta-vaimo vitsailee: "Rosvon näköinen mies"
Kotimaa
08.06.2021 14:02
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Kai Gustafsson, Instagram

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman veteraani Sami Helenius, 43, on tehnyt näyttävän tyylimuutoksen kesän kunniaksi. 

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa -kisa ratkesi Virpi Sarasvuon voittoon - finaalitulos oli historiallinen!

Vaimonsa Jutta Heleniuksen kanssa uuden mökin Kemiönsaarelta ostanut Sami on kasvattanut uuden torppari-tittelinsä kunniaksi komean kesäparran. Jutan Instagram-tilillä julkaistussa kuvassa yleensä siloposkisena nähdyn Samin parta vetää vertoja kohta jo Korvatunturin punanutulle.

Mitäs me mökkihöperot! Ollaan oltu reilu viikko pöllähtäneen onnellisia torppareita. Ja siltä myös näytetään, koska kyllä, tuo rosvon (tai snautserin) näköinen mies vieressäni on Sami Helenius, Jutta kirjoitti julkaisunsa yhteyteen.

Yli 100-vuotias torppa

Kahdeksan kertaa TTK-kisaan osallistunut Sami hymyilee kuvassa leveästi ja on kaapannut vaimonsa oikeaan karhunhalaukseen. Punaisen torppansa pihamaalla poseeraava pariskunta kertookin työtä vanhan rakennuksen parissa kyllä riittävän.

Paikat eivät ole vielä ihan priimakunnossa, ja jos jotain ollaan ymmärretty, niin se, että työt ei tekemällä lopu. Varsinkaan kun kyseessä on 1910 rakennettu mitä suloisin talovanhus pihapiireineen. Silti ollaan niin hitsin innoissaan ja kiitollisia, että ollaan tässä. Teemme kaikkemme, että pidämme torpasta yhtä hyvää huolta kuin edellinen omistaja. Nyt jo ollaan nautittu niin paljon tästä kaikesta! Ah, mökkielämä bring it on!

Historiallinen tanssipari

Sami ja Jutta tekivät TTK-historiaa viime kaudella, sillä Jutta oli voittanut parinsa Christoffer Strandbergin kanssa Suomen suosituimman tanssikilpailun vuonna 2019, ja Sami puolestaan voitti kilpailun kirkkaimman kruunun Virpi Sarasvuon kanssa viime kaudella. Näin ollen Heleniuksista tuli Suomen ensimmäinen Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittanut aviopari – ja voitot napattiin vielä perättäisinä vuosina!

Lue myös: TTK-tähti Christoffer Strandbergin mies hullaantui Jutta Heleniuksesta!

Lue myös: TTK-voittajat Virpi Sarasvuo ja Sami Helenius paljastavat: saivat kotoa erittäin merkittävän vinkin finaalia varten - "Ei tämä olisi ollut mahdollista ilman heitä!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »