fbq
Kotimaa
02.08.2019 08:58
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto & Sara Siepin Instagram
Martina Aitolehti ja Sara Sieppi
Oho, Martina Aitolehden ja Sara Siepin Ruisrock-rähäkässä yllätyskäänne: Sara julkaisi yhteiskuvan bileillasta sydämen kera
Kotimaa
02.08.2019 08:58
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto & Sara Siepin Instagram

Ex-missi Sara Sieppi ja kohukaunotar Martina Aitolehti näyttävät selvittäneen välinsä.

Saran ja Martinan ystävyys otti pahasti takapakkia heinäkuun alussa, kun Martina hyökkäsi Saran kimppuun Ruisrockissa. Seiskan saamien tietojen mukaan Martinan raivostumisen syynä oli ollut NHL-tähti Rasmus Ristolainen, joka oli juhlinut Saran seurueessa.

Lue myös: Raju välikohtaus Ruisrockissa! Martina Aitolehti hyökkäsi Sara Siepin kimppuun!

- Saran ystävä joutui tulemaan väliin, koska tilanne äityi todella pahaksi ja Martina yritti lyödä Saraa, Saran missiystävä kertoi Seiskalle tuolloin.

Martina kiisti tapahtuneen, mutta useat Saran ystävät vahvistivat Seiskalle raivoisan välikohtauksen todella tapahtuneen.

Lue myös: Martina Aitolehti kiistää käyneensä Sara Siepin kimppuun – ”En tajua, miksi tällaisia asioista väitetään!”

Juhlivat yhdessä

Martina ja Sara näyttävät saaneen riitansa sovittua, sillä he juhlivat hyvissä tunnelmissa samassa porukassa Kaija Koon konsertissa Helsingin Hernesaarenrannassa eilen torstaina.

Sara jopa julkaisi Instagram-tilinsä Stories-osiossa boomerang-videon, jossa hän ja Martina poseerasivat kuin parhaat ystävät. Jotta sotakirveiden hautaaminen ei jäisi keneltäkään huomaamatta, julkaisi Martina saman videon omassa profiilissaan.

Martinan ja Saran seurueella oli oma pöytä aivan Kaija Koon lavan vieressä, ja juhlaseurueessa nähtiin myös Martinan rakas Stefan Therman. Kuten arvata saattaa, oli seurueen pöytä täynnä juotavaa, eikä kenenkään tarvinnut kärsiä nestehukasta.

Juhlaseurueeseen kuuluivat myös Saran hyvä ystävä, malli Maryam Razavi ja bloggaaja Didem Özgün. Seurue julkaisi torstai-illan aikana lukuisia bilevideoita Hernesaarenrannasta.

Lue lisää: "Mitä v*ttua teet Rasmuksen kanssa!" – lähipiiri paljastaa: NHL-tähti Rasmus Ristolainen Martina Aitolehden ja Sara Siepin käsirysyn taustalla!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »