Oho! Lenni-Kalle Taipaleen uusi harrastus - treenaa olohuoneessaan ammattiopetuksessa: "Siinä saa ajatukset muualle ja hien pintaan"

Kotimaa | 08.04.2021 18:00

Muusikko Lenni-Kalle Taipale, 42, on julkaissut Instagramiinsa useita hikisiä videoita, joissa hän hakkaa muutakin kuin pianoa. Iskuja ottaa vastaan Hunkseista tuttu Jani Kokki, joka opastaa Lenni-Kallea nyrkkeilyn saloihin.

Kokki on kamppailulajivalmentaja omassa yrityksessään 12Roundsissa. Näyttääkin siltä, että Jean Claude Van Dammea ja Bruce Leetä nuorena poikana ihaillut Kokki on jalostamassa Lenni-Kallesta todellista kehäkettua.

Seiska tavoitti Voice Of Finlandin liveosuuksien kuvauksissa Turussa olevan Lenni-Kallen, joka iloitsi uudesta harrastuksestaan. Vaikka kuntosalit ovat kiinni, se ei tuoretta nyrkkeilijälupausta haittaa, sillä nyrkkeilyä voi treenata turvallisesti vaikka omassa olohuoneessa.

- Nyrkkeily on ihan sikakiva harrastus! Siinä saa ajatukset muualle ja hien pintaan. Se kehittää liikkuvuutta ja koordinaatiota.

Lenni-Kallen mukaan nyrkkeillessä aivot ovat töissä ihan eri tavalla kuin esimerkiksi pianonsoitossa.

- Käyn Jani Kokin kanssa harjoittelemassa tekniikkaa muutaman kerran viikossa, kun aikataulut sallivat. Olen vielä ihan aloittelija, mutta pikkuhiljaa...

Työrintamalla hiljenee hetkeksi

Työrintamalla näyttää hiljaisemmalta, kun Voicen kuvaukset ovat ohi kolmen perjantain päästä.

- Sitten ehtii taas treenata lyöntejä, potkuja ja fysiikkaa. Syksyllä on taas tv-hommia tulossa vaikka mitä, mutta niistä syksymmällä, Lenni Kalle päättää arvoituksellisesti.

Lue myös: Lempi leiskuu! Lenni-Kalle Taipale pussaili nuorta blondia ravintolassa – kuva!

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!