fbq
Kotimaa
14.11.2021 09:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Atte Kajova, Seiskan arkisto
Miki Liukkonen ja Rita Behm
Oho! Laulaja Behm tienaa tuplasti enemmän kuin kirjailijarakas - molemmille mahtavat mätkyt!
Kotimaa
14.11.2021 09:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Atte Kajova, Seiskan arkisto

Syksyn kohupari laulaja Rita Behmin, 27, ja kirjailija Miki Liukkosen, 32, vuoden 2020 tuloissa on tuhti ero. Viime vuonna Behmille kertyi ansiotuloja kaikkiaan 65 254 euroa, kun Mikin tilille taas kilahti ansioita vain 33 237.

Pääomatuloja laulajakaunottarella on 6 848 euroa, mutta Mikillä ei sentin senttiä. 

Kummallekin heistä tuli mätkyjä maksettavaksi. Rita joutui pulittamaan takaisin 1 314 euroa. Mikille lankesi maksettavaksi kirpeät 3 898 euroa.

Behm ampaisi suursuosioon Draaman kaari viehättää -esikoisalbumillaan. Hän voitti peräti seitsemän palkintoa viime vuoden Emma-gaalassa. Mikiä taas pidetään yhtenä sukupolvensa merkittävimmistä kirjailijoista, ja hän on ehtinyt olla ehdolla jo Finlandia- ja Runeberg-palkinnon saajaksi.

Rita Behm
Behm tunnetaan muun muassa megahitistään Hei rakas.

Seiskan elokuussa haltuun saamat tuoreet tilinpäätöstiedot kertovat, että Behmin ensimmäinen vuosi yrittäjänä ei ollut suuri menestys runsaasta keikkailusta ja radiosoitosta huolimatta.

Lue lisää: Rita Behmin ensimmäinen vuosi yrittäjänä takkusi - näin korona sotki tienestit!

SUHDE PALJASTUI

Kaksikko paljastui rakastavaisiksi, kun Seiska raportoi heidän suhteestaan aiemmin syksyllä. Lokakuun puolivälissä rakastavaiset myönsivät suhteensa myös somessa, kun Miki julkaisi Instagramissa ensimmäisen yhteiskuvan hänestä ja Behmistä.

Lue lisää: Behmin salasuhde paljastui! Renttukirjailija Miki Liukkonen on laulajakaunottaren rakas - ensimmäinen yhteiskuva julki

Toissa viikonloppuna taiteilijakaksikko esiintyi Helsingin Kirjamessuilla, tosin eri aikaan ja eri osastoilla. Behm kertoi messujen päälavalla laulujensa kirjoittamisprosessista. Ennen lähtöään hän ennätti kuitenkin viettää herkän hetken Miki-rakkaansa kanssa pusutellen.

Lue lisää: Himokkaat yhteiskuvat julki! Behm kuherteli ihmisjoukossa kirjailijarakas Miki Liukkosen kanssa

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »