fbq
Aleksi Valavuori ja Petteri Sihvonen

Oho, Aleksi Valavuori haastoi vihollistoimittajansa Petteri Sihvosen nyrkkinujakkaan: "Nukkuis alle minuutissa!"

Reilun vuoden päästä 40 vuotta täyttävä Aleksi Valavuori virittelee poikkeuksellista tapahtumaa tulevan tasavuosisyntymäpäivänsä kunniaksi. Valavuori kyseli viime viikolla Twitterissä ehdotuksia urheiluhaasteekseen 40-vuotisjuhlien kunniaksi, ja yksi ehdotus on noussut ylitse muiden.

Yksi Valavuoreen seuraajista ehdotti Valavuorelle vapaaottelumatsia jääkiekkotoimittaja Petteri Sihvosta vastaan. Kaksikolla on ollut julkista sanaharkkaa puoleen ja toiseen jo vuosia, ja siksi Valavuori innostui ehdotuksesta suuresti.

Valavuori uhosi voittavansa Sihvosen vapaaottelusäännöillä helposti. Valavuoren mukaan Sihvonen joutuisi tyrmätyksi alle minuutissa.

Sanasota oli saanut alkunsa. Sihvonen vastasi Valavuorelle, että suostuisi vapaaottelun sijaan nyrkkeilyotteluun.

- Voitto on kohtaloni! Sihvonen julisti.

Sen jälkeen kaksikko on omilla some-tileillään pohtinut ja spekuloinut, voisiko ottelun järjestää.

- Pitäiskö mun ottaa toi nyrkkeilyhaaste vastaan ja iskeä pitkäaikainen viholliseni kanveesiin? Aluksi meille ehdotettiin vapaaottelua ja ilmoitin olevani valmis kohtaamaan Sihvosen octagonissa any given day. Koska olen herrasmies, lupasin päättää ottelun hyvin nopeasti. Sihvonen ei ilmeisesti suostu vapariin, mutta olisi valmis nyrkkeilymatsiin. Kaivanko hanskat kaapista ja laitetaan matsi isoissa valoissa pystyyn? Valavuori kirjoitti Instagramissa.

Muun muassa Urheilulehdestä ja Yle Puheelta tunnettu Sihvonen on jo uhonnut, ettei todellakaan tulisi Valavuoren tyrmäämäksi ensiminuutilla.

- Twitterissä on meininki, että minun pitäisi ottaa vapaaottelumatsi tai nyrkkeilyottelu Aleksi Valavuorta vastaan, kun hän täyttää 40. Kannatan enemmän nyrkkeilyä. Ja ilmoitan tässä ja nyt, että olen koska tahansa valmis. Ei muuten, mutta Varainkeruumies meni uhoamaan, että pudottaisi minut alle minuutissa. Voin kertoa: niin ei kävisi todellakaan! Valavuori on kevyt joukahainen, jos menemme samaan kehään!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Valavuoren tueksi ovat puolestaan ilmoittautuneet jo ainakin ex-ammattinyrkkeilijä Amin Asikainen, jääkiekkovalmentaja Juhani Tamminen sekä vapaaottelija Aleksi Nurminen.

 

Kiitos hanskoista @aminasikainen. ??

Henkilön Aleksi Valavuori (@valavuori) jakama julkaisu

Nähtäväksi jää, toteutuuko jo nyt paljon kuhinaa sosiaalisessa mediassa aiheuttanut nyrkkinujakka.