Ohhoh! Mikael Gabriel paljastaa podcastissa käyttäneensä satoja tuhansia euroja ökyvaatteisiin - nykyään räppäri ei siedä omaa vaatehuonettaan: "Mun oli pakko muuttaa yläkertaan"

Kotimaa | 16.04.2021 16:00

Räppäri Mikael Gabriel, 31, avautuu näyttelijä-muusikko Roope Salmisen, 31, Kolme käännekohtaa -podcastissa rahankäytöstään. 

Roope ja Mikael kävivät läpi, mihin kaikkeen räppärillä on uponnut rahaa vuosien varrella. Mikaelin mukaan hän ei ole ylpeä rahankäytöstään.

- Kyllä tätä taloutta olisi paljon järkevämmin voinut hoitaa, Mikael toteaa haastattelussa.

Roope kyselee räppäriltä, mitkä ovat tyhmimmät asiat, joihin hän on käyttänyt rahaa. Mikael nimeää heti ensimmäisenä Yeezy-nimiset ökylenkkarit. Kyseiset lenkkarit voivat maksaa jopa tuhansia euroja. 

Lisäksi räppärin mukaan korut, design-vaatteet sekä auto ovat olleet hänelle melko turhia ostoksia.

Lue myös: Ylpeä äiti hehkuu onnea! Triana Iglesias julkaisi aurinkoisen perhekuvan - ylistää miestään Mikael Gabrielia: "Sinä siunasit elämäni"

Taksilla Giganttiin ostoksille

Mikael kertoo erikoisesta tavoistaan vuodelta 2018. Hänen mukaan hän saattoi joinakin päivinä herätä "ihan s**tananmoisessa v**utuksessa", jolloin hän päätti tehdä hätkähdyttäviä ostoksia.

Räppäri kertoo ottaneensa taksin Gigantti-myymälään, jossa hän halusi vain löytää jotain "mihin voi käyttää rahaa".

Mies listasi tavallisimmat ostokset, jotka lähtivät yleensä elektroniikkamyymälän kauppakassissa mukaan kotiin. Mikaelin mukaan uusi televisio, kalliit kaiuttimet, uudet paistinpannut ja jopa sponttaanit grilliostokset olivat tuolloin yleisiä ostoksia hänelle. 

Lisäksi räppäri kertoo ostaneensa niin paljon eri merkkivaatteita eräässä verkkokaupassa, että hän on saavuttanut "extremely important person" -statuksen. 

- Ei sen takia, että olen Mikael Gabriel, vaan siitä, että olen käyttänyt heillä niin paljon rahaa, Mikael toteaa nimikkeestä.

Lue myös: Ylpeä isä! Mikael Gabriel julkaisi hellyttävän kuvan tyttärensä ruokailuhetkestä - katso!

Mikaelin mukaan vaatteisiin ja asusteisiin on uponnut satoja tuhansia euroja. Summat koskevat ainoastaan ostoksia tästä yhdestä verkkokauppasta. 

- Mulla lentää laatta, kun mietin mun kuluttajakäyttäytymistä, räppäri sanoo. 

Ei siedä omaa vaatehuonettaan 

Roope kertoo nähneensä Mikaelin vaatehuoneen, jossa hän säilytti satojen tuhansien erojen edestä arvoisia kenkiä.

Mikaelin mukaan hän ei nykyään siedä kyseistä vaatehuonetta, sillä ostokset järkyttävät nykypäivänä häntä. Hän on jopa muuttanut pois talonsa alakerrasta, koska ei siedä vaatehuonetta. 

- Mun oli pakko muuttaa yläkertaan. Yritän välttää sitä paikkaa. Mä en halua olla siellä, Mikael täräyttää haastattelussa.

Muistatko? Mikael esitteli yli 70 000 euron arvoista asuaan Youtube-videolla

MolyBros -YouTube-kanavan videot suomalaisten kalleista tyyleistä herättivät aikoinaan paljon keskustelua somessa. Yhdessä videossa vuodelta 2019 Mikael esitti oman ökyasunsa videon katsojille.

Asukokonaisuuden hinta arvioitiin tuolloin huikean 76 740 euron arvoiseksi. 

Mikaelin asun hinta-arviointi alkaa kohdalla 13:59.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!