fbqOhhoh, Maisa Torppa palasi someen rytinällä - kohukaunotar paljasti ylläpitävänsä salaista Instagram-tiliä: "Jos tunnetaan ja suhun voi luottaa, niin teretulemast..." | Seiska
Maisa Torppa

Ohhoh, Maisa Torppa palasi someen rytinällä - kohukaunotar paljasti ylläpitävänsä salaista Instagram-tiliä: "Jos tunnetaan ja suhun voi luottaa, niin teretulemast..."

Kotimaa | 02.03.2021 19:46

Kohukaunotar Maisa Torppa, 29, julkaisi tänään tiistaina (2.3.) Instagram-videotarinassaan kuvia pitkän tauon jälkeen.

Maisa esitteli ensimmäisessä kuvassa talonsa takapihaa, ja lähistöltä löytyviä hiihtolatuja. Kuvat ovat katsottavissa 24 tunnin ajan niiden julkaisemisesta. 

- Hei ystäväni ja tuttavani rakkaani. Jos tunnetaan ja suhun voi luottaa, niin teretulemast seurailemaan mun privasivua, Maisa kirjoitti ja merkitsi toisen ylläpitämänsä sometilin.

- Sitä oon päivitelly viime kuukaudet ja sielä pääsee oikeuksiinsa kaikki meijän lapsista Mikkoon. Ps. Turha pyytää kenenkään sellaisen ketä en tunne/tiedä.

Lue myös: Maisa Torpan ja Mikko-rakkaan häistä vuosi - kohukaunotar juhlisti paperihääpäivää somessa - muistatko nämä upeat hääkuvat?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa)

Toisessa kuvassa Maisa harmitteli, että niin monet uudet tuntemattomat ihmiset olivat laittaneet kohukaunottarelle seuraamispyynnön.

- Kuinka hankalaa oli käsittää, että en hyväksy seuraajiksi kuin mun ystävät/tutut? Minuutissa ei tullut, kuin 140 pyyntöä tuntemattomilta...

- Pppps. Kyllä minä jatkan vielä joku päivä tännekin päivittelyä. Nyt on ollut vaan aika keskittyä positiivisiin juttuihin ja raskauteen. Oon ollut paljon rentoutuneempi ilman somen tuomaa painetta. Älkää huoliko, kyllä minä kevään mittaan palaan aktiivisesti tännekin. Ja syksyllä vielä muitakin isoja juttuja mitä olette pitkään toivoneet, Maisa kirjoitti kolmanteen videotarinaan.

Lue myös: Maisa Torpan lentäjäihastus järkyttyi sutinahuhuista – lopetti kohukaunottaren seuraamisen Seiskan yhteydenoton jälkeen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa)

KOHUKAUNOTAR OTSIKOISSA

Maisa ilmoitti sosiaalisessa mediassa 17. tammikuuta olevansa raskaana. Kohukaunotar on ollut kuukausia otsikoissa ystäväpiirissään velloneiden riitojen ja suhdekohujen takia.

Yleensä aktiivisesti Instagram-tiliään ylläpitävä Maisa on viime aikoina elänyt hiljaiseloa somessa. Hän ilmoitti kuitenkin tänään palaavansa taas lähiaikoina sosiaalisen median ihmeelliseen maailmaan. Maisa paljasti myös julkaisevansa kuvamateriaalia toiselle salaiselle Instagram-tililleen. 

Lue myös: Maisa Torpan ex-sydänystävä Sahra Ali astuu esiin: ”Kun Maisa petti Jari-Mattia Himoksella ja väitti tulleensa tämän sukulaisen pahoinpitelemäksi, huomasin Maisan käytöksen epävakauden”

Katso video: Maisa Torpan muodonmuutos!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!