fbq
Kotimaa
20.08.2021 17:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö, Seiskan arkisto
Tom Packalen
Ohhoh, kansanedustaja Tom Packalén hankki öky-Bemarin – pellin alla 375 heppaa!
Kotimaa
20.08.2021 17:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö, Seiskan arkisto

Tarkkasilmäiset Seiskan lukijat havaitsivat viime viikolla, että päivystävänä komisariona toiminut perussuomalaisten kansanedustaja Tom Packalén, 51, on hankkinut itselleen hienon Bemarin.

Auto on vuoden 2012 BMW X6 M50, jonka arvo on noin 40 000 euroa. Pellin alla röhisee voimakas dieselmoottori, joka tuottaa peräti 375 hevosvoimaa.

Lue myös: Kansanedustaja Tom Packalén myöntää romanssin: Tapasimme eräissä juhlissa

Tomppa bongattiin viime viikolla Bemarin puikoista Helsingin Punavuoressa useana päivänä. Silminnäkijöissä kansanedustajan ajotyyli herätti ihmetystä.

Lue koko juttu torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

tominauto

Uusi rakas

Seiska uutisoi kesällä, että poliisikansanedustaja Tomppa on viihtynyt tumman kaunottaren seurassa. Asialle saatiin vahvistus, kun Seiskan paparazzi bongasi kyyhkyläiset Helsingin keskustasta.

Paparazzi havaitsi heti, että kaksikon välillä oli muutakin kuin ystävyyttä, sillä he kulkivat paikoitellen aivan toisissaan kiinni.

Tomppa letkautteli daamille rentoja juttuja, ja nainen vastasi sanoihin lämpimillä hymyillä. Lopulta sydänkäpyset purjehtivat Tompan kaupunkiasunnolle kahdestaan.

Kansanedustaja ja ruskeaverikkö nauttivat helteisestä Helsingistä romanttisella kävelyllä.
Kansanedustaja ja ruskeaverikkö nauttivat helteisestä Helsingistä romanttisella kävelyllä.

Lue myös: Salakuvat paljastivat! Kansanedustaja Tom Packalénin pitkät sinkkuvuodet ohi!

Pitkät sinkkuvuodet ohi

Tompalla on ollut aina silmää naiskauneudelle, sillä hän seurusteli aiemmin kilpatanssija Marjo Leppälammin kanssa. Parin pitkä suhde kuitenkin päättyi vuonna 2012, kun Tom oli ollut kansanedustajana vasta vuoden.

Lue myös: Kansanedustaja Tom Packalén myöntää romanssin: Tapasimme eräissä juhlissa

Uusi parisuhde lienee kansanedustajalle mieluinen, sillä hän ehti olla enemmän tai vähemmän sinkkuna monta pitkää vuottaa.

Kolmannen kauden kansanedustaja on siviiliammatiltaan poliisi. Hän on työskennellyt päivystävänä komisariona Helsingin poliisilaitoksen johtokeskusyksikössä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »