fbq
Kotimaa
28.03.2021 21:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Antti Tuisku
Ohhoh, Antti Tuisku rohkeana taivaan alla: tämä kuva vaati selkeästi paljon työtä - "Saamari"
Kotimaa
28.03.2021 21:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Poppari Antti Tuisku, 37, näyttää rohkeasti mallia alkukevään uintityylillään, ulkona taivaan alla otetussa otoksessa. Huippukuntoinen laulaja julkaisi itsestään viileän kuvan, jossa ei turhilla vaatteilla koreilla.

Avantouinti on noussut talven aikana jo aikamoiseksi hitiksi, ja nyt myös Antti julkaisi Instagram-tilillään oman illalla otetun uintikuvansa, joka ei tosin tullut helpolla. Uintihetkeä varten piti tehdä jäähän reikä, ja myös tikapuut oli kannettu kuvanottopaikalle.

Saamari sitä rakennettiin ku Iisakin kirkkoa, paljasvartaloinen Antti kirjoittikin emojien kera.

Lopputulos kaikesta vaivasta huolimatta on kuitenkin hieno, ja myös juontaja Vappu Pimiä iloitsi suorituksesta kuvakommenteissa lukuisten hehkutusemojien kanssa.

Lue myös: Maajoukkuetähti Johanna Matintalo treenaa Antti Tuiskun kanssa - lataa paljonpuhuvan arvion tähtipopparin hiihtotaidoista: "Antti on erittäin kovakuntoinen"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Hiihtäminen lähellä sydäntä

Antti Tuisku tunnetaan myös innokkaana hiihtofanina. 

Anatudella pysyy itselläänkin sukset mukavasti jalassa. Sen on saanut todeta Suomen maajoukkueen hiihtotähti Johanna Matintalokin, 24, joka treenaa toisinaan laulajan kanssa.

Lue myös: Kuin maailmanluokan huippumalli! Kuvankaunis maajoukkuetähti Johanna Matintalo hätkähdytti hiihtoväkeä kuvillaan – katso!

– Se on onnistunut varsinkin tänä talvena hyvin, kun Anttikin on asunut pääsääntöisesti Rovaniemellä. Olemme jo aiemmin tutustuneet toisiimme hiihdon kautta, sillä hän hiihtää todella paljon! maajoukkuetähti kehaisee.

Eikä popparia tarvitse kuulemma odotella joka mutkassa.

– Ei todellakaan, Antti on erittäin kovakuntoinen. Hän pysyy hienosti vauhdissa mukana, kun teen perustreeniä. Eli ihan vain sellaista parin tunnin hiihtoa, Johanna kuittaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Lue myös: Hiihtäjäkaunotar Johanna Matintalo paljastaa: Näin päädyin hiihtopiirejä hätkähdyttäviin mallikuviin

Tilaa Seiskan uutiskirje! »