fbq
Kotimaa
04.11.2021 06:30
Teksti | Kuvat: Seiskan Toimitus
Etua OyEtua Oy
Nyt on oikea hetki yhdistää lainat: korot ovat alhaalla – lainatarjonta on kasvussa
Kotimaa
04.11.2021 06:30
Teksti | Kuvat: Seiskan Toimitus

Kilpailu laina-asiakkaista on painanut yhdistelylainojen korkoja aikaisempaa edullisemmaksi ja koronatilanteen helpottaessa myös lainojen tarjonta on lisääntynyt.

Yhdistelylainojen korot ovat laskeneet keskimäärin 3 prosenttiyksikköä vuoden 2020 kevään tilanteeseen verrattuna. Tämä tarkoittaa, että aikaisempaa useampi asiakas saa säästöä hakemalla yhdistelylainaa, jolla maksaa pienemmät lainat ja osamaksuvelat pois. Pankkien korkotarjousten välillä on suuriakin eroja, joten yhdistelylainatarjoukset kannattaa pyytää useammasta paikasta ennen valintaa. Etua-lainavertailun avulla tavoitat yhdellä lainahakemuksella yli 20 pankkia ja luotonmyöntäjää ja saat useita lainatarjouksia yhdistelylainasta.

Hae yhdistelylainaa, et sitoudu mihinkään.

Keskimäärin 250 € säästö kuukausimenoihin

Lainojen yhdistäminen hyödyttää eniten niitä asiakkaita, joilla on useita pieniä lainoja ja osamaksuvelkaa. Esimerkiksi vähintään 20 000 € yhdistelylainaa hakeneet asiakkaat säästivät keskimäärin 250 € kuukausimenoissa, ja suurin yksittäinen säästö oli 500 € kuukaudessa. Havainnot perustuvat Etuan alkuvuoden aikana käsittelemiin yhdistelylainahakemuksiin. 

Hae yhdistelylainaa, ja saat henkilökohtaiset lainatarjoukset muutamassa minuutissa.

Yhdistämällä nykyiset lainat ja osamaksut säästät selvää rahaa myös tilinhoito- ja laskutuspalkkioissa. Samalla oman talouden hallinta helpottuu, kun useiden laskujen ja eräpäivien asemesta maksat vain yhden lyhennyksen joka kuukausi. 

Etua-lainapalvelun avulla vertailet myös kulutusluotot 500-60 000 €. Hae kulutusluottoa, ja hyödynnä pankkien välinen kilpailu laina-asiakkaista.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »