Katso videot!

Nuorten kultaleijona Urho Vaakanainen, 22, biletti railakkaasti Miamin öky-yökerhossa - video julki Seiskassa! 15 000 euron pöytävaraus - ketkutti villisti David Guettan tahtiin!

Kotimaa | 16.06.2021 11:41

Vuonna 2019 Nuorten Leijonien kanssa alle 20-vuotiaiden jääkiekon maailmanmestaruuden voittanut puolustaja Urho Vaakanainen, 22, biletti ökyluokan yökerhossa viime perjantaina (11.6.) Miamissa, Floridassa.

AHL-seura Providence Bruinsin riveissä menneen kauden pelannut Urho oli lähtenyt kotikaupungistaan Bostonista poikien reissulle Miamiin yhdessä pelikaveriensa kanssa, ja perjantaina seurue meni viettämään iltaa supersuosittuun Story-yökerhoon.

Story ei ole mikään aivan tavallisten mattimeikäläisten bilepaikka, sillä hinnat miamilaisklubilla ovat päätähuimaavia. Seiskan saamien tietojen mukaan Urhon seurue oli esimerkiksi varannut yökerhosta itselleen pöydän, jonka varaushinta oli peräti 15 000 dollaria! Story-yökerhossa oli tuona iltana esiintymässä ranskalainen hitti-dj David Guetta, joten hulppea hinta selittyi osittain sillä.

Lue myös: Poika palasiksi ja kannu päähän! Nuoret kulta-Leijonat tuhosivat MM-pokaalin rymyreissullaan Tikkurila-festareilla - karut kuvat!

Story-yökerho on yksi Miamin kuumimmista klubeista.
Story-yökerho on yksi Miamin kuumimmista klubeista.

 

Olutta ja tanssia

Urho vietti iltaa lukuisia juomia nauttien ja hänen seurassaan oli suuri joukko miehiä ja naisia. Hän tanssi Guettan keikan aikana olutpullo kädessään ja jutteli ahkerasti sekä joukkuekaveriensa että muiden yökerhon asiakkaiden kanssa. Jääkiekkoilijoiden seurue herättikin miamilaisyökerhossa suurta huomiota ja vaalea suomalaispuolustaja erottui massasta selkeästi.

Urho Vaakanainen erottui juhlaväestä.
Urho Vaakanainen erottui juhlaväestä.

 

Silminnäkijän mukaan Urho lähti miehistä ja naisista koostuneen suuren seurueen kanssa yökerhosta aamuyöllä klo 05 aikoihin.

Lue myös: Katso kuvat Nuorten Leijonien rymyjuhlista! Kiekkosankarit nappasivat kaunottaria kainaloon festareilla - rellestivät villisti ja hajottivat MM-pokaalin!

Urho Vaakanainen on pelannut ja asunut Pohjois-Amerikassa jo vuodesta 2018 lähtien. Boston Bruinsin varaama puolustaja on pelannut urallaan yhteensä 16 ottelua NHL:ssä Bruinsin riveissä. Menneellä kaudella tilille kertyi yhdeksän NHL-ottelua, joiden aikana hän saalisti myös uransa ensimmäiset tehopisteet maailman parhaassa jääkiekkoliigassa tehoin 0+2.

Lue myös: Kosteasti bilettäneet Leijonat saapuivat Riian lentokentälle: Arttu Ruotsalainen talutettiin ryytyneenä bussista ulos - paljonpuhuvat kuvat!

Urho on Boston Bruinsin NHL-varaus. Hänet varattiin vuoden 2017 draft-tilaisuudessa 1. kierroksella numerolla 18. Hän on pelannut otteluita Bruinsin riveissä kolmella eri kaudella.
Urho on Boston Bruinsin NHL-varaus. Hänet varattiin vuoden 2017 draft-tilaisuudessa 1. kierroksella numerolla 18. Hän on pelannut otteluita Bruinsin riveissä kolmella eri kaudella. 

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan lukija ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Nämä kuvat parkkipaikkaseksistä eivät unohdu: nyt Jenni Dahlman ja Ossi Väänänen ovat vihdoin aviopari – katso kuvat ja video!

Katso video!

Oho! Lauri Tähkä loukkaantui keikalla – hurja video ontumisesta julki!

Vain Seiskassa!

Kansa on puhunut! Tätä mieltä Matti Nykäsen laulunäytelmästä ollaan – Erkki, Ella, Petra ja Pertti lataavat rehellisen mielipiteensä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!