Katso kuvat!
Kari Kanala

No nyt! Julkkispappi Kari Kanala lähes tunnistamattomana suosikkiohjelmassa: "Jännittää..."

Kotimaa | 04.08.2021 21:34

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta suuren kansan tietoisuuteen noussut pappi Kari Kanala, 54, nähdään tänä syksynä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Kari ottaakin pestin vastaan tosissaan.

– Olen otettu ja ylpeä päästessäni tähän mukaan. Aika nöyränä lähden tähän. Olen moniin asioihin vähän takki auki, mutta tähän en ole! Kilpailu tulee vaatimaan paljon töitä ja olen niitä valmis tekemään, hän summaa ohjelman lehdistötilaisuudessa.

– Minulla on upea tähtiopettajani Claudia, joka tulee laittamaan minut koville. Odotan sitä.

Kari nähdään ohjelmassa tanssiparinsa Claudia Ketosen kanssa.
Kari nähdään ohjelmassa Claudia Ketosen kanssa.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma on ilahduttanut suomalaisia vuodesta 2006 asti. Tänä vuonna starttaa sarjan 14. tuotantokausi.

Lue myös: Tässä he ovat! Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijat julkistettiin - nyt tehdään melkoista TTK-historiaa!

– Minua ei ole pyydetty aikaisemmin tähän ohjelmaan mukaan. Tämä oli ensimmäinen kerta. Kysyinkin, että onko tämä nyt laarin pohjia, mitä käydään läpi tässä, Kari naurahtaa hyväntahtoisesti.

– Kyllä minua nauratti alkuun, mutta olin todella otettu. Vaimoakin nauratti, kun kerroin, mutta hän kannusti lähtemään ja mielelläni lähdinkin. 

Karia kannustavat kotona aviopuoliso Milla sekä parin 5-vuotias poika.

– Vaimoni sanoo, että olen Bollywood-tanssija eli kädet heiluvat enemmän kuin jalat. Vahvuuteni on se, että voin hämätä käsilläni tuomareita edes vähän. He eivät ehkä katso jalkatyötäni tällä tavoin niin paljon, Kari kujeilee.

– Luulen, että heitä ei kyllä voi tuolla tavalla petkuttaa, hän myöntää nauraen.

Lue myös: Tässä on tv-pappi Kari Kanalan hehkeä Milla-vaimo - harvinainen yhteiskuva julki hääpäivän kunniaksi: Vanhat hääpuvut mahtuivat vielä päälle!

Vaimon mukaan Kari muistuttaa Bollywood-tanssijaa, mitä tulee hänen käsiliikkeisiinsä.
Vaimon mukaan Kari muistuttaa Bollywood-tanssijaa käsiliikkeidensä ansiosta.

TTK on ollut tunnetusti fyysisesti rankka koettelemus osallistujille. Ohjelman aikana kisaajille on sattunut kaikenlaista aina loukkaantumisista sairastumisiin. Myös Kari on pohtinut omaa jaksamistaan etukäteen.

– Sitä minä toivon, että paikat kestävät. Olen kuitenkin 54-vuotias. Elämän peräseinä näkyy pikkuhiljaa. Pitää toivoa, että lihashuolto toimii. 

– Jouduin fudikseen teippaamaan takareidet. Toivon, että ne kestävät. Tässä ei onneksi ole sellaisia 30-40 metrin sprinttejä, ainakaan toivottavasti, Kari huudahtaa ja nauraa makeasti.

Lue myös: Masked Singer -kisasta pudonnut Kari Kanala rokkaa treenivideolla - tätä ei nähdä televisiossa koskaan: "Ehkä hyvä niin"

Tanssikisaan lähteminen ei varsinaisesti pelota Karia, vaikka pelin henkeen kuuluvatkin sunnuntaiset lähetykset yleisön edessä.

– Menee niin kuin menee, mutta tekee kaikkensa. Sitä odotan todella paljon. En oikeastaan pelkää. Jännittää!

Kari odottaa innolla Claudian oppeja.
Kari odottaa innolla Claudian oppeja.

Kari haluaa omalla osallistumisellaan näyttää esimerkkiä miehille, jotka kamppailevat omien epävarmuuksiensa kanssa.

– Sitä toivon, että olisin vähän sellainen jokamiesluokan tyyppi. Että jos tuo, niin minäkin. Haluaisin antaa katsojille, varsinkin miehille, sen tunteen, että voi lähteä mukaan ja tanssimaan. Voi lähteä liikkumaan! Toivon, että se viriäisi.

Minkälaisen teeman kirkkoherrana työskentelevä Kari haluaisi sitten tuoda mukanaan kisaan?

– Armollisuus itseäni kohtaan ainakin, hän tuumaa hymyillen.

– Muutoin sellaisen ajatuksen, että vaikka kyse on siitä, että joku tipahtaa, niin elämässä ei ole kyse pelistä, vaan leikistä ja leikinomaisuudesta. Jos me lisäämme sitä tähän aikaan, niin sitä me tarvitsemme. Olemme eläneet todella hankalaa aikaa. Olemme olleet korona-aikana yhdessä yksin. Toivon, että tämä ohjelma voisi yhdistää ja tuoda iloa, Kari tiivistää tärkeitä ajatuksiaan.

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!