Nina Mikkonen

Nina Mikkosen masennus uusiutui - kertoo Annassa rehellisesti synkästä ajastaan: "Tummuus vaanii taustalla koko ajan"

Kotimaa | 08.07.2021 17:47

Toukokuussa Nelosella Big Brotherin julkkiskaudella mukana ollut Nina Mikkonen, 56, avautuu Annassa siitä, kuinka hänen masennuksensa uusiutui syksyllä 2020.

Rankkoja elämänvaiheita kokenut ja Suurin Pudottaja -ohjelman voittanut Nina kertoi Big Brother -talossakin muun muassa miehensä sairastumisesta ja kuolemasta.

Masennuskin tuli ilmi hänen talossaan muiden asukkaiden kanssa käymissään keskusteluissa. 

- Ja se on sellainen asia, että masennus ei ole mikään sellainen, että ota nyt itseäsi niskasta kiinni ja ryhdistäydy, Nina lausui masennuksestaan tuolloin.

Lue myös: Nina Mikkoselta koskettava avautuminen rankasta ajasta ennen Timo T. A. Mikkosen kuolemaa: "Olin suunnitellut, että tapan ensin Timon, sitten pojat ja lopulta itseni"

Kelly Kalonji, Sanna Ukkola ja Roni Bäck
Muut BB-talon asukkaat kuuntelivat vakavina Ninan kertomuksia elämästään.

Nyt Nina on kertonut Anna-lehdelle, kuinka masennus tuli takaisin muutaman vuoden tauon jälkeen.

- Olen perusvaloisa luonne, mutta yhtäkkiä kaikki alkoi näyttää vaikealta ja näköalattomalta. Vanhat pelot ja demonit alkoivat kurkkia olkapäiltäni, Nina avasi haastattelussa viime syksyistä masennuksen uusiutumista.

Nina kertookin syövänsä todennäköisesti loppuelämänsä ajan lääkkeitä, vaikka onkin onnistunut peittoamaan masennuksen tältä erää.

- Minun kohdallani se lienee oikea ratkaisu, koska tummuus vaanii taustalla koko ajan, Nina kertoi draamattisesti lehdelle.

Hän on myös julkaissut Instagramissaan päivityksen liittyen haastatteluun.

- Olet upea, eräs seuraaja ylisti sydämen kera.

- Toivon sinulle voimia ja kaikkea hyvää tulevaisuudessasi, toinen kommentoija kirjoitti.

Lue myös: Tappouhkauksia ja törkyviestejä! Big Brother -talon julkkikset keskustelivat kommenttikulttuurista: ” Minua vihataan aika paljon!”

Teksti:Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Nelonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!