Nina Mikkonen

Nina Mikkonen uudesta aluevaltauksestaan: Olen lyhyt ja pyylevä, sekä notkea kuin rautakanki

Kotimaa | 22.09.2021 07:12

Viime syksynä Nina Mikkonen, 57, tarttui luudan varteen rakennussiivoojana, mutta hän irtisanoutui pestistä terveysongelmien seurauksena. Hän onkin pistänyt vireille uutta liikeideaa liikunnan saralla.

– Viime torstaina pistimme töpinäksi, kun julkistimme Kirsi ”Kiki” Halmeen kanssa uuden liikuntaprojektimme. Teemme siinä yli viisikymppisille suunnattuja treenivideoita nettiin – minä hikoilen ja Kiki valmentaa.

Yrittäjä aikoo tehdä kotijumppaansa tosissaan, muttei ryppyotsaisesti. Hän toivoo projektin piristävän yritystoimintaansa syksyn mittaa.
Yrittäjä aikoo tehdä kotijumppaansa tosissaan, muttei ryppyotsaisesti. Hän toivoo projektin piristävän yritystoimintaansa syksyn mittaa.

Lue myös: Masennus kurkkii Nina Mikkosen olkapään takaa – ”Saan hymyn huulille ilman suuria ponnisteluja”

Kaksikko lupaa treeneihin tarvittavien välineiden löytyvän jokaisen kotoa. Harjoituksia tehdään Ninan mukaan ilon kautta, mutta täysillä.

– Kun jumppaa kanssani, ei tarvitse pelätä alemmuutta. Toisin kuin jos parikymppinen jumalvartalo jumppaa edessä. Olen lyhyt ja pyylevä, sekä notkea kuin rautakanki. Tiedän, miltä tuntuu elää viisikymppisen kropassa. Sitä eivät parikymppiset fitness-beibet tiedä!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!