Niko Saarinen

Niko Saarinen avautuu erostaan: ”Heittäydyin täysillä suhteeseen, joka menikin v*tuiksi”

Kotimaa | 24.06.2021 06:38

Viihdekonkari Niko Saarinen, 34, löysi vuoden alussa rakkauden, josta hän kuitenkin kertoo eronneensa hiljattain.

– Se oli raskasta, mutta kaikesta selvitään. Eroon ei liittynyt draamaa, ja olemme hyvissä väleissä, hän kertoo Seiskalle.

Lue myös: Niko Saarinen shokkierostaan: Ei liittynyt draamaa!

– Juhannuksena aion mennä mökille Himokselle. Ajattelin ottaa kesällä takaisin työn takia menetettyjä vapaita viikonloppuja, Niko paljastaa.
– Juhannuksena aion mennä mökille Himokselle. Ajattelin ottaa kesällä takaisin työn takia menetettyjä vapaita viikonloppuja, Niko paljastaa.

Opin kunnioittamaan

Somevaikuttaja sanoo oppineensa päättyneestä suhteestaan sen, että toista on kunnioitettava. Hän ei jatkossa halua pitää vastapuolta itsestäänselvyytenä.

– Sorruin ajattelemaan, ettei rakkauden eteen tarvitse tehdä töitä. Varmaan sitten uudessa suhteessa täytyy enemmän kiinnittää huomiota asiaan.

– Totta kai petyin. Heittäydyin täysillä suhteeseen, joka lopulta menikin v*tuiksi. Olen miettinyt, että kaikki pitää aloittaa taas alusta uuden ihmisen kanssa, mutta minusta ei ehkä ole siihen.

Lue myös: Yllätysero! Niko Saarinen itkee parisuhteensa päättymistä podcastissa: ”En tiennyt, että tämä on viimeinen yö, kun me nukutaan sidottuina toisiimme!”

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!