fbq
Nathan MacKinnon & Ismo Leikola.

NHL-tähdet Suomessa! Mikko Rantanen dominoi Löylyssä, Ismo Leikola hauskuutti hotellissa – Fazerilla piipahtanut supertähti hehkutti estoitta: "Suomalainen kuningas"

NHL-seurat Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets ovat parhaillaan Suomessa. Joukkueet kohtaavat toisensa tuplamatseissa Tampereen Nokia-areenalla perjantaina 4.10. ja lauantaina 5.10.

Maanantaina Suomeen saapuneet NHL-seurat aloittavat visiittinsä kuitenkin Helsingistä, jossa voi nyt törmätä planeetan kovimpiin kiekkoilijoihin. Kenties jopa siihen kaikista kovimpaan.

Tätä mieltä ovat ainakin monet lätkäfanit, jotka arvostavat Coloradon Nathan MacKinnonin maailman parhaimmaksi kiekkoilijaksi. Se on tietysti makuasia, mutta ainakin herra MacKinnonista on tulossa maailman eniten tienaava jääkiekkoilija.

Ensi kaudesta alkaen 12,6 miljoonan vuosipalkkaa nauttiva Nathan julkaisi tänään Instagraminsa tarinat-osiossa kuvan joukkuetoveristaan Artturi Lehkosesta Fazerin kahvilassa. Päälle oli lätkäisty teksti Finnish king, suomalainen kuningas.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Suomalaistähden leuka loksahti, kun NHL:n pelätyin valmentaja kyykytti kunnolla venäläismiljonääriä – tällaiseen tyranniaan kykeni vain ”Rauta-Mike”

Polkukone nimeltä Nathan MacKinnon on parhaillaan Suomessa.
Colorado Avalanchen polkukone nimeltä Nathan MacKinnon on parhaillaan Suomessa.

Coloradon pelaajat ovat muutoinkin pörränneet ympäri pääkaupunkia. Denveriläisseuran somesta selviää Avalanchen hakeneen tiistaina jäätuntumaa Salmisaaren jäähallista loppuviikon Tampereen tosikoitoksia varten.

Yksi on suomalaisten NHL-pelaajien ylivoimainen palkkakunkku – kovatuloisten listalla mukana superyllättäjä, Mikko Rantasen tuloissa raju pudotus

Iltapäivällä oli viilentymisen vuoro. Avalanchen Instagram-tilin tarinoissa näkyy, kuinka joukko lihaksikkaita NHL-kiekkoilijoita astelee sinisissä uimahousuissa hyiseen Suomenlahteen.

Materiaali on peräisin Helsingin Hernesaaren saunaravintola Löylystä. NHL:n virallinen Facebook-tili julkaisi sieltä lähes viidelle miljoonalle seuraajalleen otoksen Lehkosesta ja Mikko Rantasesta. Voit katsoa kuvan täältä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kuvassa Avalanchen suomalaissoturit poseeraavat kaulakkain uimahousuissa tunnelmallisen auringonlaskun aikaan. Kuvatekstiksi on merkitty selvällä suomella ”Kaunis kotimaa.”

NHL julkaisi Löylystä myös videon, jossa Rantanen näkyy pulahtavan mereen. Meno vaikuttaa olevan hyistä kuin Kalliovuorilla konsanaan, mutta silti Nousiaisen suurmies jaksaa hauskuuttaa.

No phone, ei puhelinta, Rane sanoo ennen pulahtamistaan kokeillen samalla uimashortsiensa taskua. Voit katsoa videon täältä.

Myös Columbus Blue Jackets on ottanut ilon irti Suomen-visiitiltään. Ohion osavaltion kiekkoylpeys kävi maanantaina heti ensitöikseen pelaamassa jalkapalloa Jätkäsaaren kuplahallissa.

Maanantai-iltana NHL-joukkuetta kävi helsinkiläishotellissa viihdyttämässä maailman hauskimmaksi mieheksi tituleerattu Ismo Leikola. Hän hymyilee yhdessä Blue Jacketsin pelaajien kanssa seuran virallisella Twitter-tilillä julkaistussa kuvassa.

Thanks for the laughs, Ismo! Kiitokset nauruista, Ismo! Blue Jackets kiittelee julkaisun kuvatekstissä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Suomalaisista Columbuksessa kiekkoilevat maalitykki Patrik Laine ja maalivahti Joonas Korpisalo.