fbq
Kotimaa
05.08.2021 17:09
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Peter Salovaara, Timo Korhonen, All Over Press
Jari Virman
Näyttelijä Jari Virman asuu "buddhalaisittain" maaseudulla: "Koen henkistä säteilyä!"
Kotimaa
05.08.2021 17:09
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Peter Salovaara, Timo Korhonen, All Over Press

Seiska tapasi näyttelijä Jari Virmanin, 45, Elisa Viihteen Munkkivuori-sarjan lehdistötilaisuudessa. Jarin nimi ei ole suurelle yleisölle välttämättä kovin tuttu, mutta moni tunnistaa kuitenkin hänen kasvonsa eri tv-sarjoista.

Esimerkiksi Aallonmurtajassa rosvoa näytellyt Jari on oikeassa elämässä leppoisan ja sosiaalisen oloinen mies, joka kertoo mielellään myös syvällisemmästä puolestaan.

Lue myös: Aallonmurtaja-sarjan tähti Turkka Mastomäki kasvatti lihaksia ja vatsaansa – ”Käteni tulehtui!”

Hän asuu omien sanojensa mukaan ”buddhalaisessa” ympäristössä Kirkkonummen maaseudulla, ja luonto tuntuu olevan hengellisten asioiden lisäksi hänelle tärkeä.

Jari Virman
Tällaisena Jari muistetaan useasta tv-sarjasta. 

Hyväkuntoinen mies teki kolmisen vuotta sitten reissun, jossa yhdistyi eräily ja henkisen pääoman kerääminen.

- Vaelsin kolmisen vuotta sitten Turkissa lähes 700 kilometriä, ja koen tuolta matkalta pohjautuvaa henkistä säteilyä edelleen. Usein tällaisissa reissuissa suurin vaikutus tulee vasta itse koettelemuksen jälkeen, niin se oli tässäkin. Toki ei tällainen yhdeltä reissulta kumpuava henkinen pääoma loputtomiin kanna. Jossain vaiheessa pitää lähtee uudestaan reissuun.

Jari kertoo, että viimeisimmän vuoden aikana mieli ei ole tehnyt lähteä tekemään vastaavaa reissua. Näyttelijä kuitenkin kertoi yllättävästä suunnitelmasta lähitulevaisuuttaan koskien.

- Olen ajatellut tehdä ehkä jopa lähikuukausina lyhyemmän reissun Intiaan tai Nepaliin. Olen ajatellut sen sisältävän sitten muutakin kuin vaeltamista. Jonkinlaiseen liikkumiseen se kuitenkin liittyy, mutta nyt pitää ensiksi rauhassa seurata maailmantilannetta, Jari päätti rauhallisesti. 

Lue myös: Joonas Saartamo hyötyy työssään omasta isyydestään: ”Tietää, mitkä jutut on in ja mitkä ei”