fbq
Kotimaa
30.10.2021 13:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristian Wallin
Hanna Kinnunen
Näyttelijä Hanna Kinnunen avautuu tosielämän kauhujen yöstään – tuntematon mies seurasi kadulla: ”Keksin ryömiä auton alle”
Kotimaa
30.10.2021 13:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristian Wallin

Salkkareista tuttuja Mia Ehrnroothia, 34, ja Hanna Kinnusta, 41, maskeerataan Seiskan halloween-kuvauksiin. Vampyyreiksi muuntautuvat näyttelijät eivät tingi laadusta, vaikka takana on jo pitkä työpäivä helsinkiläisellä tv-studiolla.

– Tämä on oikein hauskaa vaihtelua. Kiva, kun ehdotitte tällaista, Mia myhäilee samalla, kun hänen normaalisti verevä ihonsa kalpenee kalman väriseksi.

Hannan silmät suurenevat lautasiksi, kun maskeeraaja Johanna ”Pinksu” Marjomaa kaivaa tekoveren esille.

– No nyt on panostettu, hän nauraa.

Lue myös: Hrr, vampyyreina kauhistuttavat Salkkarit-tähdet Mia Ehrnrooth ja Hanna Kinnunen avautuvat sukunsa kummitustaloista!

Salkkari-tähdet muuttuivat vampyyreiksi - katso hyytävä halloween-video

Kauhujen kävelymatka

Kummaltakin näyttelijältä löytyy tosielämän kauhukokemuksia. Niitä muistellessa hymyt hyytyvät. Tunnelma vakavoituu täysin ymmärrettävistä syistä.

– Olin parikymppinen, kun asuin ja opiskelin Jyväskylässä. Työskentelin välillä baarimikkona, ja viikonloppuisin työvuorot päättyivät aamuyöllä, Hanna muistelee.

Lue myös: Luksusta kotiin! Salatut elämät -tähti Hanna Kinnunen pyörsi päätöksensä: Pidin sitä höpöhöpö-hommana

– Töiden jälkeen menimme monesti työkavereiden kanssa yhtä matkaa kotiin, mutta kerran erehdyin kävelemään yksin. Oli pimeä talviyö.

Tuohon aikaan Hannaa seurasi toisinaan tuntematon mies. Kyseisenä yönä seuraaja ilmestyi jälleen näkyviin muuten autiossa kaupungissa.

– Sillä kundilla oli tapana seurata minua autolla siten, että hän ajeli ensin rinnalle ja jatkoi sitten seuraavaan kadunkulmaan odottamaan. Sillä kertaa hänen onnistui hivuttautua jo tosi lähelle, kunnes hävisi hetkeksi kulman taakse.

hanna
Yöllinen välikohtaus ahdistelijan kanssa 2000-luvun alussa jätti syystäkin jälkensä Hannaan. – En ole sen jälkeen kulkenut öisin yksin, ja lyhyetkin matkat ajan taksilla.

Hanna tajusi tilaisuutensa koittaneen. Hän pujahti lähimmälle sisäpihalle.

– Mietin kuumeisesti, minne piiloutuisin. Keksin ryömiä yhden auton alle. Jonkin ajan kuluttua outo auto kävi kääntymässä samalla sisäpihalla. Se tuntui ikuisuudelta, ja pidätin kauhuissani hengitystäni!

Lopulta auto lähti, ja Hanna oli selvinnyt stalkkeristaan.

– Juoksin aivan täysiä kotiin!

Lue myös: Salatut elämät -näyttelijä Hanna Kinnunen ruuhkavuosista: "Olemme kehittyneet parisuhdeajan varaamisessa..."

Tilaa Seiskan uutiskirje! »