fbq
Nata Salmela

Nata Salmela avoimena ongelmistaan: "Täydellinen esimerkki somen harhasta"

Bloggaajatähti Nata Salmela elää kiireistä arkea. Tiistaina (18.10.) hän on jakanut Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän avautuu hektisestä syksystään.

Natalia Salmela avoimena avioerostaan, rahatilanteestaan ja perhearjestaan: "Harmittaa vielä vähemmän, että erosin"

Nata muistuttaa seuraajiaan, että sosiaalinen media ei näytä kaikkea ihmisten elämästä.

- Tämä feed on täydellinen esimerkki somen harhasta, jossa postataan vain silloin, kun on "oikeaa asiaa". Mutta siis. Elämässä on juuri nyt niin paljon kaikkea meneillään, etten edes tiedä, miten somessa priorisoida työsaavutukset arkisista kivoista jutuista, hienot auringonnousut vakan ongelmista, samaistuttavat tuulihousut viikonlopun illallisista. Sitten vain päätän olla postaamatta mitään, Nata kirjoittaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nata kirjoittaa rehellisesti syksyn ”prässistään”, johon on kuulunut lapsiarjen lisäksi paljon töitä ja myös sairastelua. 

- Tervetuloa vain kokeilemaan, millaista on tehdä 60-tuntista työviikkoa keskiviikosta perjantaihin. Konkreettisesti tämän syksyn prässi on näkynyt arjessa palavereiden ja dedisten unohteluna, käynnistymisvaikeuksina ja yleisenä kireytenä, hän avautuu.

Lisäksi hän kertoo kaipaavansa terapeutin sijaan liiketoimintakonsultin apua. Natan kirjoituksen loppu jatkaa tämän aitoa linjaa.

- Loppuun olisi kiva kirjoittaa joku innostava yhteenveto, mutta ei ole sellaista. Yritän nyt vain tehdä viisi tuntia töitä, kunnes pitää taas lähteä sateessa päiväkodin pihaan. Enkä varmasti ole ainoa. 

- Jos joku haluu ruuhkavuosille tietokirjaan kuvan, niin minkä tahansa näistä saa vapaasti ottaa! Kivaa ja kiireistä päivää teille! Nata päättää tekstinsä.

Muun muassa kirjaprojektien ja yrittäjyyden kanssa painineen Natan julkaisemissa otoksissa näkyy esimerkiksi perhe-elämää. Lisäksi mukana on remonttikuva.

Monet Natan seuraajat ovat kommentoineet samaistuneensa rehelliseen päivitykseen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Samaistuminen vahvaa! Juurikin täältä vessasta jossa somea ehtii sen hetkisen selailla, eräskin kirjoittaa.

- Samaistuttavinta somea ikinä, toinen tiivistää.

Nata Salmela hehkuttaa Jontte-rakastaan: "Sun kanssa tulee aina fiilis, että.."

Nata kertoi taannoin Seiskan syntymäpäiväjuhlilla, että hän aikoo rentoutua joulukuussa, kun hän lähtee perheineen Thaimaahan. Keväällä paritaloasuntonsa remontin loppuun saanut Nata kertoi Seiskalle uudesta projektistaan.

– Ostin kaksion, jota alan rempata isän kanssa. On ollut poikkeuksellisen aikaansaava syksy, hän sanaili tuolloin.

Sarjaremontoija Nata Salmela aloitti jälleen uuden projektin: Joulukuussa pääsen rentoutumaan

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy