Nanna Karalahti perui puheensa: lupasi yksinhuoltajaäidille ja lapsille kylpylähetken - nettiarvonnan palkinto jäikin saamatta!

Kotimaa | 03.03.2021 19:01

Seiska uutisoi viime viikolla, miten fitnesspariskunta Aki ja Rita Manninen olivat jättäneet hoitamatta järjestämänsä kilpailun palkinnon voittajalle. Lähes välittömästi uutisoinnin jälkeen myös muista julkkiksista alkoi tippua vastaavia vinkkejä.

Lue myös: ”Harkitsen rikosilmoitusta!” Emilia voitti Rita ja Aki Mannisen arvonnassa lähes 1 500 euron matkan: ei saanut koskaan mitään – selityksiä selityksen perään!

Seiskalle kantautuneiden vinkkien mukaan myös hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti, 33, olisi perunut puheensa vastaavanlaisessa netissä järjestämässään kilpailuissa. 

– Nannalla oli Instagramissa päivitys, johon osallistuin. Päivityksessä oli ideana, että voisi toivoa jotain, ja Nanna toteuttaa sen. Toivoin kylpylälomaa Flamingoon lasten kanssa. Nanna tarttui toiveiseeni ja lupasi toteuttaa tämän. Tästä alkoi kuitenkin monen kuukauden ruljanssi, missä vaihdettiin lukuisia viestejä puolin ja toisin. Välillä en kuullut Nannasta kuukauteen mitään. Aina tuli jotain selityksiä selityksien perään, ja lopulta koko juttu peruuntui, koska Nanna kertoi viesteissä, ettei pysty sittenkään hoitamaan koko juttua. Kyselin vielä tämän vuoden puolella lukuisilla viesteillä asiaa, mutta Nanna ei enää ole vastannut minulle, vaikka näen, että hän on lukenut lähettämäni viestit, kahden lapsen yksinhuoltajaäiti kertoo Seiskalle.

Lue myös: Huh! Arvontakohun runtelema Aki Manninen lataa oman näkemyksensä: "Ikävää, että vika laitetaan muiden syyksi" - tästä on kyse!

Fitnesskaunottarella on Instagram-tilillään yli 105 000 seuraajaa.

Nanna turhaantui!

Seiska on nähnyt naisen ja Nannan väliset viestit. Viestit alkavat asiallisesti ja etenevät myös niin tovin. Viestittely on alkanut viime vuoden marraskuussa. Parin kuukauden viestittelyn ja monien mahdollisten tulevan kylpyläpäivien vaihdon jälkeen niin Nanna kuin Seiskaan yhteyttä ottanut nainen alkoivat turhautua viestittelyyn. 

– Ehdin jo kertoa lapsille, että pääsemme viettämään kylpyläviikonloppua tai päivää pian. Teen itse kolmevuorotyötä, niin pieni irtiotto olisi tehnyt todella hyvää meille kaikille. Pettymys oli etenkin lapsille suuri ja itselle myös, kun Nanna perui reissun, pettynyt perheenäiti kertoo Seiskalle.

Lue myös: Nanna Karalahden ja Martina Aitolehden yritys kierrätti verot ulosoton kautta – kohukaunotarten asiakkaat pettyivät!

– Lopulta Nanna turhaantui kyselyyni niin, että kertoi viesteissä pystyvänsä maksamaan vaikka kahdelle perheelle kylpyläloman halutessaan. Viimeisissä viesteissä Nanna kertoi, ettei enää halua tarjota minulle mitään, mutta voi lapsilleni tarjota kyllä. Kyselin myös tämän perään, mutta ilman vastausta. Nanna ei ole vastannut enää viesteihini tämän vuoden tammikuun jälkeen, nainen harmittelee.

Lue myös: Seiskan selvitys paljasti taloudelliset haasteet – Nanna Karalahden kahvilabisnes loppui!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!