fbq

Nämä julkkikset osoittavat tukensa Aku Hirviniemelle skandaalin keskellä

Aku Hirviniemi pahoitteli tänään vuosia kestänyttä seksiviestittelyään.

Seiska paljasti lokakuussa näyttelijä Aku Hirviniemen, 39, lähetelleen törkyviestejä julkisuudesta tutuille naisille. Lopulta useat kymmenet naiset vahvistivat Seiskalle saaneensa Akulta jo vuosikausia poikkeuksellisen härskejä seksiviestejä.

Skandaali on vaikuttanut negatiivisesti Akun työkuvioihin. Akun nimi nimittäin katosi viime viikolla Hihhihii Oy -tuotantoyhtiön hallituksesta. Pian Akun katoamisen jälkeen yritys vahvisti virallisesti hänen saaneen firmasta lähtöpassit. Hirviniemen tiedotettiin eronneen hallituksesta, jotta yritys saisi työrauhan.

Janne Katajan luotsaaman Hihhihhii Oy:n tiedotteessa todettiin, ettei  tuotantoyhtiö hyväksy häirintää tai muuta epäasiallista kohtelua.

Aku Hirviniemi lensi pihalle tuotantoyhtiönsä hallituksesta

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aku julkaisi tänään (21.11.) Instagram-sivullaan julkisen anteeksipyynnön, jossa pyysi anteeksi kaikilta, joita hänen toimintansa on loukannut. Hän mainitsi erikseen kihlattunsa Sonja Kailassaaren ja perheensä, joille käytös on ollut nöyryyttävää.

- Tunnistan ongelmani. Olen hakenut ammattiapua ja sitoutunut jo aloittamaani hoitoon, jotta vastaava ei enää koskaan toistuisi, Aku kirjoitti.

Seksiviestikohussa ryvettynyt Aku Hirviniemi pyytää anteeksi

Päivityksestä on tykännyt runsas määrä julkisuudesta tuttuja henkilöitä, joista ainakin osa on Akun ystäviä. Kollegojen joukossa ovat esimerkiksi Akun tapaan Putouksesta tutut Krista Kosonen, Minka Kuustonen ja Aku Sipola sekä Posse-ohjelman Duudsonit HP, Jarppi ja Jarno.

Muiden tykänneiden joukossa ovat esimerkiksi rokkari Archie Cruz, entinen F1-kuski Mika Salo, viulisti Linda Lampenius, julkkislääkäri Pippa Laukka, Reckless Love -laulaja Olli Herman, radiojuontaja Kimmo Vehviläinen ja Akusta pitkän kolumninkin kirjoittanut Sanna Ukkola.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aku Hirviniemen törkyviestikohu: härskejä viestejä tv-kisaajalle

Myös HS:n Instagram-sivulla on julkaisu Akun anteeksipyynnöstä, ja se on kerännyt rutkasti kommentteja. Suurin osa kommentoijista tuomitsee Akun teot. Paikalle on kuitenkin löytänyt myös julkisuudesta tuttu henkilö, drag-artisti Marko Vainio.

- Synnitön heittäköön ensimmäisen kiven, Marko toteaa kommentissaan osoittaen näyttelijälle näin tukensa.

Aku Hirviniemeä kiinnostaa seksi ja kokaiini – näyttelijän törkyviesteissä toistuu erikoinen teema

Akun päivitys oli noin tunnissa kerännyt viitisentuhatta tykkäystä ja rutkasti tsemppaavia kommentteja, joista lukuisissa todetaan kaikkien tekevän virheitä ja kehutaan Akua rohkeudesta kantaa vastuu.