Nam! Sofia Belórfin syntymäpäivä alkoi herkullisesti: mansikoita, kakkua ja samppanjaa!

Kotimaa | 06.04.2021 18:00

Kohukaunotar Sofia Belórf täyttää tänään tiistaina (6. huhtikuuta) 31 vuotta. Sofia julkaisi Instagramin tarinaosiossa tallenteen, jossa hän näyttäisi makoilevan peiton alla. Otoksen päälle hän on kirjoittanut kellonajaksi 9.45 ja "Birthday girl" eli synttärityttö.

Seuraavassa julkaisussa Sofia on kuvannut ruokapöydän kattausta, jossa vaikuttaisi olevan monia aamupalaherkkuja. Videolla näkyy muun muassa useita erilaisia leikkeleitä ja juustoja. Lisäksi tarjolla on karkkeja, kurkkuja, mansikoita, mustikoita sekä näyttävä syntymäpäiväkakku, jota koristavat kynttilät 3 ja 1. Juomapuolella tarjolla on ainakin Tattinger-samppanjaa ja mehuja.

Lue myös: Katiska-vyyhdin tuomiopäivä koittaa! Niko Ranta-ahoa odottaa jopa 13 vuoden tuomio, miten käy Sofia Belórfin?

Ihan yksin Sofian ei tarvitse vuosipäiväänsä juhlistaa, sillä kattaus näyttäisi olevan neljälle hengelle. Videoklipit ovat nähtävänä Sofian Instagram-tilillä 24 tuntia.

Parhaillaan päivänsankari kuvaa myös Sofian salaisuudet -tv-sarjaa, josta Discover+ tiedotti viime viikolla. Sarjan ensimmäiset jaksot nähdään kesällä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Jessica (@sofiabelorf)

Lue myös: Sofia Belórf tekee rikosilmoituksen! Näin kustantaja kommentoi Hesburgerking-kohukirjaa: ”Kyse on tavanomaisesta kustannustoiminnasta”

"Sofiaa on helppo vihata"

Sofian tv-sarjan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä ja jatkuvat vielä kesälläkin.

– Uutuussarja valottaa, kuka somekuvista ja lehtiotsikoista tunnettu seurapiirikaunotar todellisuudessa on, ohjelma lupasi tiedotteessaan.

Lue myös: Sofia Belórfin salaisuudet -tv-sarjan kuvaukset käynnissä: katso tästä ohjelman tiedote!

Alla Discover+:n mediatiedote luettavissa kokonaisuudessaan:

"Vuosi sitten seurapiirikaunotar Sofia Belórf erosi huumerikolliseksi paljastuneesta avomiehestään Niko Ranta-ahosta ja alkoi pian sen jälkeen seurustella liikemies Stefan Thermanin kanssa. Tämä puolestaan oli juuri eronnut tyttärensä äidistä Martina Aitolehdestä. Sofian elämä oli kiinnostanut mediaa ennenkin, mutta uudet nopeat suhdekuviot tekivät hänestä kerralla julkkiksen, jota on helppo vihata.

Moni luulee tietävänsä julkisuuskuvan perusteella, kuka Sofia on ja millaista elämää hän viettää. Totuus Instagram-kuvien ja kohuotsikoiden takana on kuitenkin moniulotteisempi. Discovery+-palvelun uudessa Sofian salaisuudet -sarjassa Sofia päästää kamerat elämäänsä avoimesti ja rohkeasti. Sarja seuraa Sofian kintereillä töissä, läheisten seurassa ja vapaa-ajalla sekä Suomessa että ulkomailla.

Parhaillaan käynnissä olevat kuvaukset jatkuvat pitkälle kesään 2021 ja osuvat aikaan, jolloin päähenkilön elämä on jälleen kerran täynnä suuria käänteitä. Sofian salaisuudet nähdään discovery+-palvelussa tuoreeltaan kesän alkumetreillä. Sarjan Discoverylle tuottaa Solar Republic."

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!