fbqNäin Vappu Pimiä säilyttää työkuntonsa keskellä pahinta flunssakautta - salaisuus piilee monessa osassa | Seiska
Vappu Pimiä

Näin Vappu Pimiä säilyttää työkuntonsa keskellä pahinta flunssakautta - salaisuus piilee monessa osassa

Kotimaa | 11.10.2021 17:04

Siitä on jo yli kymmenen vuotta, kun Vappu Pimiä, 43, juonsi ensimmäistä kertaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa. Kevään 2009 jälkeen hänen pirtsakka olemuksensa on totuttu näkemään tanssikisassa lähinnä syksyisin. Kun illat pimenevät, Vappu ilmestyy ruutuun tuomaan piristystä.

Mutta miten Vapun kaltainen koko kansan ammattiesiintyjä huolehtii terveydestään ja pysyy työkykyisenä joka syyssunnuntai? Jopa kesken pahinta flunssakautta?

– Onhan se omanlaisensa palapeli varsinkin, kun on vielä kaksi pientä lasta. Kouluista ja päiväkodeista tulee tietysti kaikenlaista pöpöä, Vappu naurahtaa Seiskalle.

Lue myös: Tällaista asua ei tulla Vappu Pimiän päällä näkemään: "Torpedoin sen viime vuonna kolme kertaa!"

Terveellisistä elämäntavoistaan tunnettu Vappu tiedetään myös oivaksi kotikokiksi ja melkoiseksi leipuriksi.
Terveellisistä elämäntavoistaan tunnettu Vappu tiedetään myös oivaksi kotikokiksi ja melkoiseksi leipuriksi.

Klassiset terveysvinkit

Vapun vinkit terveenä pysymiseen noudattavat klassista kaavaa. Hän kertoo popsivansa ahkerasti erilaisia vitamiineja koko syys- ja talvikauden.

– Vedän joka päivä D-vitamiineja ja sinkkiä. Yritän myös syödä puhdasta suomalaista ruokaa. On tärkeää syödä moniravinteista ravintoa! Lisäksi liikun säännöllisesti ja pyrin pitämään itseni kondiksessa.

Suosikkijuontaja muistuttaa myös levon ja unen tärkeydestä.

– Yritän nukkua säännölliset yöunet, mutta välillä menee myöhään. Siinä olisi vielä vähän parannettavaa.

Lue myös: TTK-juontaja Vappu Pimiä täräyttää mielipiteensä juontoasuistaan: ”Ovat kaukana mukavasta”

Flunssakausia väistelevä Vappu Pimiä nähdään syksystä toiseen tv-ruudussa, kun TTK valtaa sunnuntai-illat ja Maajussit maanantait.
Flunssakausia väistelevä Vappu Pimiä nähdään syksystä toiseen tv-ruudussa, kun TTK valtaa sunnuntai-illat ja Maajussit maanantait.

Sitkeä sissi

Mediapersoona ei tahkoa tiliä pelkillä tv-ohjelmilla. TTK:n ja Maajussille morsian -realityn lisäksi Vappu tekee sosiaalisen median kaupallisia yhteistöitä sekä erilaisia juontokeikkoja. Hiljattain hän kävi juontamassa Kokkolan uudistuneen sataman vihkiäiset.

Kun kalenteri vilkkuu punaisella, ei sairasteluun ole varaa. Ahkeran mediapersoonan sairastelusta uutisoitiin viimeksi lähes neljä vuotta sitten, kun flunssa kaatoi sitkeän sissin sängynpohjalle.

Vuosi sitten syksyllä sairauslomaa tuli toisesta syystä. Vappu paljasti Instagramissa joutuneensa leikkaukseen olkapäävamman takia.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!