fbq
Hannu Pikkarainen

Näin toimii Hannu Pikkarainen valmentajana: "Ei tää kaikille sovi"

Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen, 39, kertoo valmennusmetodeistaan.

Raiskaustuomion saaneelta Hannu Pikkaraiselta yllättävä avautuminen: Toivoi ettei herää

Martina Aitolehdenkin kanssa seurustellut Hannu kertoi aiemmin somessa, että on suorittanut Padelliiton valmentajakoulutuksen toisen tason seuravalmentajakoulutuksen. Hän on myös tehnyt töitä personal trainerina.

- Miten tykkään valmentaa.. Ensinnäkin eilisen lepopäivän jälkeen tänään mulle maistuu taas tuplatreeni. Ensimmäinen on jo tehty ja kohta suuntana Espoo ja päivän toinen. Sen tuun tekemään osittain yhdessä mun PT valmennettavan kanssa. Tää on mun mielestä todella hyvä yhdistelmä ja myös asiakas on ollut tähän tapaan tyytyväinen. Ja miksi ei olisi. Se että mä vaan seisoskelisin vieressä tuijottamassa ja kertomassa mitä tulee tehdä, niin ei oo mun mielestä paras tapa auttaa, Hannu kertoi torstaina (2.3.) Instagram-tilillään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hannu uskoo esimerkin voimaan.

- Sen sijaan mä pyrin omalla esimerkilläni näyttämään ihan fyysisesti mitä tehdään. Itse tekemällä pystyn myös paremmin motivoimaan ja tartuttamaan tekemisen meiningin. Me ei kuitenkaan tehdä samoilla painoilla tai nopeuksilla treenejä vaan kumpikin tottakai oman tason mukaan. Ja tottakai aina käydään läpi tekniikat ja korjataan kun on siihen tarve.

Hannu keskustelee valmennettaviensa kanssa usein laajasti elämäntavoista.

- Oon nähnyt niin paljon vierestä sitä, että joku itsensä PT:ksi tms. opiskellut vaan katsoo vieressä ja sanoo että tee tota 3x10 ja sitten toteaa "hyvä, hyvä" ja sopii tunnin jälkeen seuraavan treenin ajankohdan.

- Mun mielestä henkilökohtaisen valmentamisen pitää olla enemmän kun mitä se monesti on!!! Se on ihmissuhde jossa mennään välillä treenin lisäksi myös diippeihin keskusteluihin. Siinä ollaan ajoittain terapeuttina tai ainakin kuulevana korvana ja pyritään auttamaan. Mun kanssa keskustellaan paljon mm. treenaamisen rytmeistä ja ravinnosta. Elämäntavoista ja valinnoista.

Hannu Pikkarainen muuttaa Lappiin: "Totisinta totta"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Entinen ammattiurheilija kuitenkin myöntää, ettei hänen opetustapansa välttämättä sovi kaikille.

- Ei tää kaikille asiakkaille tietenkään toimi, enkä itsekään voisi vetää useampaa kovaa treeniä päivässä asiakkaiden mukana. Mut mielummin otan vähemmän asiakkaita ja annan takaisin enemmän.

Hannu Pikkarainen joutuu vankilaan: raiskasi nukkuvan naisen kotibileiden jälkeen - liki 20 000 euron korvaukset uhrille