Vain Seiskassa!

Näin Tauski ja ukrainalainen marjanpoimijakihlattu rakastuivat – Julia-kihlattu avautuu ensimmäisen illan tapahtumista: ”Meillä ei ollut yhteistä kieltä!”

Kotimaa | 07.10.2018 07:55

Laulaja Tauski Peltonen, 55, oli kesäkuussa ravintolakeikalla Pohjois-Savossa sijaitsevalla Vesannolla. Hänen huomionsa kiinnittyi eloisaan tummaverikköön tanssilattialla. Laulajan ja asiakkaan välille syntyi flirttiä, ja keikan jälkeen Tauski päätti mennä jututtamaan kaunista naista.

– Juttu jäi lyhyeen, koska meillä ei ollut yhteistä kieltä. Pöydässä oli toinen, suomea puhuva nainen, joka esitteli venäläissyntyisen Julian ja tulkkasi keskusteluamme. Oma matkani jatkui Vesannolta Helsinkiin, ja Julia jäi kesäpestiinsä mansikanpoimijaksi marjatilalle, Tauski kertoo.

Lähdin väkisin baariin

Julia, eli oikealta nimeltään Yuliia Andrieieva, 31, on työskennellyt Vesannolla kahtena peräkkäisenä kesänä kolmen kuukauden työluvalla marjanpoimijana.

Hän päätyi Tauskin keikalle täysin sattumalta, kun ystävätär houkutteli viettämään vapaa-aikaa raskaan työviikon päätteeksi.

– En ollut koskaan kuullutkaan Tauskista, enkä ollut edes halukas lähtemään ulos tuona iltana. Nyt olen onnellinen, että lähdin, Julia kertoo Seiskalle kääntäjän välityksellä.

Hän on oppinut jonkin verran suomea, mutta alkuun häntä jänisti puhua Tauskille vieraalla kielellä. Tauski puolestaan yrittää opetella venäjän alkeita.

– Onneksi google-kääntäjä on apunamme, pariskunta kiittelee.

Torstaina Seiska uutisoi, että Tauski ja Julia ovat menneet kihloihin. Tauski kosi Juliaa 11. syyskuuta ja ojensi tälle kihlasormuksen.

LUE LISÄÄ: Yllätyskihlat! Tauski Peltonen rakastui ja kosi ukrainalaista marjanpoimijaa – ikäeroa 25 vuotta!

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Tauski Peltosen loma-albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!