fbq
Näin julkkikset juhlistavat 104-vuotiasta Suomea - Hikistä hiihtämistä ja munien veivausta | Seiska
Kotimaa
06.12.2021 17:05
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Antti Tuisku
Näin julkkikset juhlistavat 104-vuotiasta Suomea - Hikistä hiihtämistä ja munien veivausta
Kotimaa
06.12.2021 17:05
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Tänään maanantaina Suomen itsenäisyyspäivää juhlitaan tavallista rauhallisemmissa merkeissä, kun virallinen itsenäisyyspäivän vastaanotto Presidentinlinnassa on vallitsevan koronatilanteen takia peruttu.

Julkisuudesta tutut suomalaiset ovat kuitenkin löytäneet päivään mielekästä tekemistä niin leipomisen, urheilun kuin töidenkin merkeissä.

Juontaja Mikko Leppilampi, 43, ilmoitti somessa esiintyvänsä itsenäisyyspäivänä Espoon Metro-areenalla sinfoniaorkesterin säestämänä. Mikon rinnalla esiintyy The Voice of Finlandin 10. tuotankokaudelta tuttu Elise-Juliette.

Lue myös: Mikko Leppilampi lopettaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman juontajana - tässä syy

Hieman vauhdikkaammissa merkeissä Suomen 104-vuotispäivää on viettänyt laulaja Antti Tuisku. Hän nimittäin jakoi maanantaipäivällä kuvan itsestään varsin hurjassa asussa.

Antti tunnetaan menestyksekkään popuransa lisäksi intohimoisena hiihtäjänä ja nyt Rovaniemen oma poika on hypännyt suksille kireää pakkasta uhmaten.

Lue myös: Antti Tuiskun lenkkeilytyyli käänsi katseita Espanjassa – kuva!

Jakamassaan kuvassa Antti poseeraa kommandopipoa muistuttava huppu päässään. Hänen kasvonsa ovat kauttaaltaan valkoisten jääkiteiden peitossa.

Jos näet tämän näkösen hyypiön pakkasella hiihtoladuilla niin ei tartte liikaa säikähtää, hän toppuuttelee kuvatekstissään.

Antin mukaan kasvot peittävä pipo on hänen isänsä kanssa taiteilema.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

 

Purilaisparoni Akseli Herveli, 36, kunnioitti Suomen itsenäisyyttä viemällä havuseppeleen Hietaniemen sankariristille. Kynttilät vietiin Akselin mukaan myös presidentti Mannerheimin haudalle.

Lue myös: Viikon Kääk!-juorut: Buergeripomo Akseli Herlevi meuhkasi ruletissa

- Itse olen isänmaallinen ihminen ja pidän vapautta kaikissa sen muodoissaan tärkeimpänä ja korkeimpana arvona ja siksi tää päivä on mulle tärkeä, burgerimies totesi julkaisunsa yhteydessä.

Mukana hautausmaavierailulla oli Akselin avopuoliso Emmi Suuronen, 27.

 

 

Seurapiirikaunotar Sofia Belorf on viettänyt itsenäisyyspäivää rennoissa tunnelmissa. 

Vielä sunnuntaina viinin ja illallisen äärellä iltaa viettänyt Sofia aloitti aamunsa keittämällä kattilassa kasan kananmunia. Munista hän pyöräyttikin taitavasti munavoita karjalanpiirakoiden päälle. Aamupalahetken jälkeen Sofia hilpaisi Bambi-koiransa kanssa lenkille kuvaten someen talvisia maisemia seuraajiensa iloksi.

Lue myös: Kotoaan paennut Sofia Belórf nähtiin luksushotellissa – peittikö kohukaunotar ruhjeita vahvalla meikillä?

Lopulta pakkasesta pöyristynyt Sofia vetäytyi takaisin vällyjen väliin lämmittelemään.

- Kerään voimia kunnon pakkaslenkkiin, hän kommentoi peiton alta tarinassaan.