Naapurin pojalla ihmettelemistä! Koiransa kadottanut Sanna Kiiski huusi täysillä David Bowien perään

Kotimaa | 03.05.2021 21:03

Toimittaja Sanna Kiisken, 46, kotona on jo lähes viisi vuotta temmeltänyt Espanjasta pelastettu rescuekoira David Bowie.

Bowie pelastettiin Espanjassa viime hetkillä, sillä sen edellinen omistaja oli kohdellut koiraa väkivaltaisesti ja jättänyt sen ilman ruokaa sekä juomaa.

Lue lisää: Viime hetkillä Espanjasta pelastettu David Bowie vei Sanna Kiisken sydämen – ”Ei ollut helppoa puhua lasteni isää ympäri”

Bowie kotiutui Suomeen samalla viikolla, jolloin muusikko David Bowie menehtyi. Moni luulee, että nimi valikoitui tämän vuoksi, mutta kyseessä oli kuitenkin vain sattuma. Koira oli saanut nimen jo Espanjassa, sillä sen kasvoissa on samanlainen laikku kuin David Bowiella yhden hittilevynsä kannessa.

– David Bowie on sekoitus Espanjassa yleistä rottakoiraa podencoa, dalmatiankoiraa sekä jackrussellinterrieriä. Se on terve ja reipas poika, Sanna hymyilee.
– David Bowie on sekoitus Espanjassa yleistä rottakoiraa podencoa, dalmatiankoiraa sekä jackrussellinterrieriä. Se on terve ja reipas poika, Sanna hymyilee.

Lue myös: Sanna Kiisken jättipaljastus Seiskan uutuussarjassa: ”Mahalaukkuni kavennettiin leikkauksella!”

Sanna muistelee nauraen koiran ensimmäistä iltaa uudessa kodissaan.

– Lähdin viemään koiraa ulos. Se oli stressaantunut matkasta, ja säikähti vastaan tulevia koiria ja pääsi karkuun vetämällä itsensä pannasta läpi. Oli pimeää, ja seisoin paikallani huutaen täysiä David Bowieta.

– Naapurin nuori poika sattui paikalle, ja luuli tietenkin, että huudan juuri kuolleen David Bowien nimeä. Hänellä oli sellainen ilme, että ”Nyt se täti pimahti. Siinä se pimeässä huutaa kuolleen idolinsa perään.”

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!