fbq
Kotimaa
01.01.2022 20:03
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Horoskoopit
Muuttuuko Dannyn elämänsuunta? Tätä tähtitaivas neuvoo alkuvuodeksi 2022 - lue omat ennustuksesi
Kotimaa
01.01.2022 20:03
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Mitä tähtitaivas neuvoo alkuvuodeksi 2022?

Lopeta itsesäälissä piehtarointi!

OINAS 21.3–19.4.

Hieman nihkeä alkuvuosi. Kukaan ei osaa lukea ajatuksiasi, vaikka niin joskus haluaisitkin. Itsesäälissä piehtarointi vain pitkittää masennusta. Jos puhe ei luonnistu, kokeile kirjoittamista. Se voisi selventää sotkuisia ajatuksiasi itsellesikin. Mustasukkaisuutta on myös ilmassa, mutta ehkä olet järjestänyt asian tarkoituksella saadaksesi kaipaamaasi huomiota. Eroottisesta mielenvireestäsi huolimatta joudut odottamaan keväthangille asti uutta nousukautta lemmen saralla. Älä turhaudu tilanteeseen, vaan hae korvaavaa mielihyvää vaikka reippailusta. Horoskooppisi toivoo, että oppisit olemaan avoimempi tunteidesi suhteen.

Suvi Teräsniska, 32, ja muut oinaat ovat jumissa tunteidensa kanssa.
Suvi Teräsniska, 32, ja muut oinaat ovat jumissa tunteidensa kanssa.

Varo viekasta tunkeilijaa

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Rakkaasi hurmaantuu sinuun uudestaan, jos huomioit häntä hieman enemmän etkä viikonloppujen ja vapaapäivien tullen vetäydy omiin oloihisi. Joku uusi ihminen pyrkii läheisyyteesi helmikuussa kyseenalaisin tarkoituksin. Tee hänelle selväksi, mitkä ovat säännöt. Numero 1: kenenkään tontille ei tunkeuduta pyytämättä. Numero 2: toisen kumppanin kanssa ei flirttailla. Liidät onnesi kukkuloilla, sillä jokin salainen toiveesi on kevään mittaan toteutumassa. Pidä vielä hetki salaisuutta sisälläsi, ettei joku kateellinen ihminen pilaa kuvioita. Horoskooppisi kannustaa sinua rohkeuteen, mutta samalla myös valppauteen.

David Beckham, 46, joutuu härkien tavoin puolustamaan reviiriään.
David Beckham, 46, joutuu härkien tavoin puolustamaan reviiriään.

Ammatillinen nousukausi

KAKSONEN 21.5.–20.6.

Tammikuu alkaa hieman takkuillen. Vaikka helposti syytätkin muita vastoinkäymisistäsi, on sinun nyt syytä katsoa peiliin ja kirkastaa kuva. Olet ollut itsekäs ja loukannut jotakuta perin pohjin. Muutoin alkuvuotesi on täysin mutkatonta varsinkin urasuunnitelmiesi suhteen, joten älä epäröi kolkutella suurimpiakaan ovia. Ehdotuksesi otetaan kiinnostuneina vastaan johtotasoa myöten. Haluaisit viettää talviloman vain läheisimpiesi kanssa, mutta jokin tapahtuma sotkee suunnitelmasi. Huomaat myös kevättalven aikana, että sinulla on yllättävän paljon tuttavia, jotka pyytävät apuasi, mutta eivät korvaa vaivojasi. Horoskooppisi pyytää sinua nielemään kiukkusi.

Angelina Jolie, 46, joutuu kaksosten  tavoin myöntämään omat virheensä.
Angelina Jolie, 46, joutuu kaksosten tavoin myöntämään omat virheensä.

Rakkaus tarttuu ohjaimiin

RAPU 21.6.–22.7.

Alkuvuosi enteilee sangen romanttista aikaa, mikä ei poissulje uudenrakkaudenkaan saapumista elämään. Parisuhdeongelmasi ovat väistymässä, ja nyt haluat puhdistaa myös ystäviesi kesken vallinneen pölyyntyneen ilmapiirin. Viihdyt vapaa-aikoinasi kotosalla arkisten askareiden parissa ja kultasi kainalossa, eivätkä tietyt ikävät velvollisuudet saa sinulta pienintäkään huomiota. Koska olet laiskuuteen taipuvainen vilukissa, vaarana on, että löysäily kerryttää vyötärönseudulle senttejä ja joudut kevään tullen tiukalle dieetille mahtuaksesi vanhoihin farkkuihisi. Horoskooppisi neuvoo sinua skarppaamaan terveyden suhteen.

Tuore isyys saa ravun merkeissä syntyneen Jasper Pääkkösen, 41, hiljentämään sosiaalista elämäänsä.
Tuore isyys saa ravun merkeissä syntyneen Jasper Pääkkösen, 41, hiljentämään sosiaalista elämäänsä.

Seikkailunhalu iskee arkailijaan

NEITSYT 23.8.–22.9.

Pelkosi on aiheeton, kukaan ei ole kääntämässä sinulle selkäänsä, etkä sinä ole tehnyt mitään väärää. Läheisesi eivät näin sydäntalvella jaksa olla yhtä sosiaalisia kuin sinä olet. Lähde omin nokkinesi tutkimaan viihdetarjontaa, sillä olet sellaisessa vireessä, että itsekin hämmästyt. Kaipaat uusiakokemuksia ja antaudut jopa tuntemattomienkinseuraan luonteesi vastaisesti. Pistät talven mittaan tuulemaan, jotta rakkauselämäsi saisi uutta väriä. Keinosi vain ovat hieman omituiset ja vaarana on, että vastapuoli menee täysin kipsiin. Horoskooppisi toivoo, että kaiken kivan keskellä pistäisit myös järkeä peliin ja suunnittelisit myös taloudellisia sijoituksia.

Mikko Leppilampi, 43, on tyypillinen  neitsyt, joka yleensä miettii siirtonsa  tarkasti. Alkuvuodesta on tahti toinen.
Mikko Leppilampi, 43, on tyypillinen neitsyt, joka yleensä miettii siirtonsa tarkasti. Alkuvuodesta on tahti toinen.

Viivyttely käy kalliiksi

LEIJONA 23.7.–22.8.

Alkuvuosi on ammatillisesti kireähkö. Et pysty nauttimaan töissä saamistasi kehuista, sillä ilmapiiri on ahdistava. Haluaisit kohottaa ääntäsi yli sallitun, sillä erään ihmisen ylimielinen käytös käy kaikkien hermoille väärinkäytöksistä puhumattakaan. Kannattaa jättää tilanteen korjaaminen ylempien käsiin. Myös talousjärjestelyt vaativat huomiotasi talven mittaan, jos haluat tehdä sen elämää suuremman sijoituksen jonakin päivänä. Viivyttelemällä päätöksenteossa menetät varman mahdollisuuden. Horoskooppisi lohduttaa, että kaiken kiireen ja stressin keskellä sinun onneksesi lemmen saralla kulkee mainiosti. Alkukeväästä kannattaa pitää vapaa-ajoista kiinni ja raivata kaikki ylimääräinen pois, jotta pystyt paneutumaan parisuhteeseesi ilman kännykkään ja kelloon vilkuilua.

Madonna, 63,  ja muut leijonat  saavat talven mittaan lohtua rakkaudesta, kun kaikki muu mättää.
Madonna, 63,  ja muut leijonat  saavat talven mittaan lohtua rakkaudesta, kun kaikki muu mättää.

Elämänsuunta muuttuu

VAAKA 23.9.–23.10.

Saatat kohdata heti vuoden alussa ihmisen, joka näyttää urallesi uutta suuntaa. Ota hänen neuvonsa vakavasti, vaikka hän ei olisikaan samalla alalla kanssasi. Arkikiireet vievät melkein jalat altasi, mutta säntäilystä ei ole nyt muuta kuin haittaa. Anna tilanteiden kehittyä omalla painollaan ennen kuin puutut peliin. Ystävien keskinäisille torailuille kannattaa lähinnä kääntää selkänsä. Pääset talviloman aikoihin uudenlaisiin maisemiin ja vapaudut turhista estoista. Luvassa on nautinnollinen kevät, mutta horoskooppisi varoittaa, että älä silti juhli liikaa.

Syyskuussa 80 vuotta täyttävän Dannyn ja muiden vaakojen kannattaa talven mittaan säästellä voimiaan.
Syyskuussa 80 vuotta täyttävän Dannyn ja muiden vaakojen kannattaa talven mittaan säästellä voimiaan.

Kärsivällisyys palkitaan

SKORPIONI 24.10.–22.11.

Vaikka et pääsisikään heti tammikuussa tavoittelemaasi kohteeseen, muista, että maali häämöttää jo horisontissa. Ota rauhassa aikaa myös rakkaudelle. Pidä raha-asiasi ojennuksessa. Vaikka kuvittelet, ettei yllättäviä menoja tule, joudut silti venyttämään penniä talven mittaan. Tunteesi erästä ihmistä kohtaan lämpiävät uudelleen, mutta saat pian taas huomata, mikä hänessä oli alun perinkin pielessä. Lähisukulaisesi pyytää sinulta hieman huomiota, älä vetoa ainaiseen kiireeseen. Sinua odottavat kevään myötä uudet, vaativat velvollisuudet. Anna asioiden edetä omalla painollaan. Horoskooppisi lupaa, että kärsivällisyys palkitaan.

Horoskooppi lupaa tulevalle kuninkaalle prinssi Charlesille, 73, ja muille  skorpioneille uusia, vaativia velvollisuuksia heti alkuvuodesta 2022.
Horoskooppi lupaa tulevalle kuninkaalle prinssi Charlesille, 73, ja muille  skorpioneille uusia, vaativia velvollisuuksia heti alkuvuodesta 2022.

Alan vaihto edessä

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Heittäydy rohkeasti tuntemattomaan, sillä vanha, tuttu ja turvallinen on tarjonnut sinulle kaiken mahdollisen, mitä se voi. Tämä koskee ennen kaikkea työpaikkaasi. Tarvitset vielä taloudellista neuvonantoa, joten mietit, kuka pystyisi neuvomaan sinua parhaimmalla tavalla. Vahdit silmä tarkkana ystäviesi tekemisiä, vaikka sinun pitäisi keskittää kaikki huomio omien ihmissuhteittesi hoitamiseen. Ota etäisyyttä rakkaussotkuihisi, sillä muuten et pysty näkemään, mikä on lopulta tärkeää ja olennaista. Horoskooppisi neuvoo, että älä itke menetettyjen mahdollisuuksien perään, jos ne ovat menneet sivu suun oman laiskuutesi takia.

Isänsä ikeestä irti päässyt, jousimiehen merkeissä syntynyt Britney Spears, 40, aloittaa uuden elämänvaiheen puhtaalta pöydältä.
Isänsä ikeestä irti päässyt, jousimiehen merkeissä syntynyt Britney Spears, 40, aloittaa uuden elämänvaiheen puhtaalta pöydältä.

Teerenpelillä ei paljoa saavuta

KAURIS 22.12.–19.1.

Jäät vuodenvaihteen jälkeen kotikissaksi, mutta älä unohdu paikallesi liian pitkäksi aikaa. Talven taittuessa on syytä ryhdistäytyä, sillä ihmissuhteet ovat jääneet pahasti hoitamatta. Kun saat työkiireesi hoidettua, onkin aika lähteä kotoa ulkoilmaan. Sieltä voikin löytää jotain jännittävää ja mielenkiintoista. Tarjouksia riittää, mutta et ole niin tosissasi kuin toinen osapuoli. Älä siis syötä hänelle liian romanttisia tulevaisuudenkuvia. Teerenpeli tuo joskus hauskaa lisäjännitystä, mutta ihmisten kanssa pelleilyyn ei kannata heittäytyä täydellisesti. Onni suosii rohkeaa, sanoo horoskooppisi, mutta älyttömien taloudellisten riskien ottaminen ei ole se, mikä nyt kannattaa.

Tammikuussa 40-vuotispäiväänsä juhliva Chisu ja muut kauriit nauttivat haasteista alkuvuoden aikana ehkä liiaksikin.
Tammikuussa 40-vuotispäiväänsä juhliva Chisu ja muut kauriit nauttivat haasteista alkuvuoden aikana ehkä liiaksikin.

Sydän tasapainottelee

VESIMIES 20.1.–19.2.

Riemuitset bisnesvainustasi, joka on ollut viime aikoina erityisen tuottava. Nautit hedelmistä pitkään, ja talven aikana sinulla on myös mahdollisuus hieman törsätä muuallakin kuin kierrätyskeskuksessa. Voisit vain tilanteen niin salliessa tehdä sen haaveilemasi matkan. Tunnustat ystävällesi tehneesi virheen, mutta onneksesi mokasi ymmärretään. Ota tapahtuneesta silti opiksesi. Kaikki ei ole elämässä aina reilua, mutta tajuat sen erityisen selkeästi erään välikohtauksen jälkeen. Vaikka olet onnesi kukkuloilla, epäilyksen varjo himmentää iloasi kevään tulosta. Eteesi tulee pian ihminen, jonka tulon olit osannut ennustaa, mutta tunteiden voimakkuus saa maan järkkymään jalkojesi alla. Horoskooppisi lohduttaa, että elämäsi rauhoittuu kesän koittaessa.

Jennifer Aniston, 52, on tyypillinen vesimiessinkku, joka lyö jarrut pohjaan heti, kun pelkää tosi rakkauden lähestyvän.
Jennifer Aniston, 52, on tyypillinen vesimiessinkku, joka lyö jarrut pohjaan heti, kun pelkää tosi rakkauden lähestyvän.

Viisaasti sijoitettu

KALAT 20.2.–20.3.

Kollegasi sekoittaa työkuviosi pahemman kerran tammikuussa. Järjestelmällisellä otteella saat kuitenkin kaiken hoidettua. Äläkä jätä työkaveriasi pulaan, sillä hänkin on auttanut sinua aina tilaisuuden tullen. Ihmettelet läheisesi jatkuvaa empimistä tulevaisuuden suhteen. Et voi kääntää hänen päätään hetkessä. Hänelle vanha tuttu luo turvaa. Talousasioitasi ei ole syytä nyt sotkea, olet onneksesi sijoittanut viisaasti. Voimasi eivät riitä setvimään muiden rakkaussotkuja, joten peräänny ajoissa, kun haistat ongelmia. Olet eräälle sukulaisellesi kiitollisuudenvelassa, jonka horoskooppisi pyytää talven aikana kuittaamaan.

Anu Sinisalo, 55, joutuu muiden kalojen tavoin setvimään muiden ongelmia.
Anu Sinisalo, 55, joutuu muiden kalojen tavoin setvimään muiden ongelmia.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »