fbq
laura haimila

Muuttokatastarofin kohdannut Laura Haimila avoimena: "Aloitin ekaa kertaa mielialalääkkeet"

Toimittaja Laura Haimila, 34, avautuu mielenterveyden haasteistaan Instagramissa. 

Laura Haimilan kodin tärvellyt muuttofirma tekee rikosilmoituksen - erikoinen viestinvaihto asiakkaiden kanssa järkyttää: "Nimesi tullaan liittämään todisteeksi..."

Laura kertoo saaneensa kesän alussa masennusdiagnoosin, minkä seurauksena hän aloitti mielialaan vaikuttavan lääkityksen.

- Pelotti ja jännitti. Tuli epäonnistunut olo. Nyt pari kuukautta myöhemmin en ajattelisi niin. En todellakaan. Mähän olin super hyvä itselleni, koska nyt mä nään jo vähän hyvää minussa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Toimittaja Laura Haimilan muutto meni "aivan päin vitt*a" - itkee Instagram-tarinassaan

- Sain kesän alussa diagnoosiksi masennuksen. Aloitin ekaa kertaa mielialalääkkeet. Pelotti ja jännitti. Tuli epäonnistunut olo.

Nyt toimittajan ajatusmaailma on erilainen, ja hän näkee lääkityksen aloittamisen hyvänä tekona itselleen. 

- Mähän olin super hyvä itselleni, koska nyt mä nään jo vähän hyvää minussa. Oon antanut aikaa palautua, levännyt paljon, tehny kivoja juttuja, panostanut ihmissuhteisiin, jotka antaa iloa ja voimaa. Alku on näyttänyt ihan lupaavalta, mutta matka on vielä kesken.

Julkaisun tarkoituksena on Lauran mukaan muistuttaa häntä itseään tämänhetkisistä fiiliksistä, etteivät ne pääse unohtumaan. 

 Näin Olet mitä syöt -ohjelmaan osallistunut Laura Haimila oikeasti syö - Pippa Laukka huolestuu heti

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Laura oli viime viikolla kohun keskellä, kun hän kertoi somessa avoimesti muuttoonsa liittyneistä ongelmista. Toimittajan mukaan hänen omaisuuttaan oli vaurioitunut muuttofirman käsittelyssä.

Laura tuli alun perin tunnetuksi, kun hän juonsi NRJ:n Iltapäivää Tuija Pehkosen kanssa.

Viime vuonna hän osallistui Olet mitä syöt -ohjelmaan, jossa lääkäri Pippa Laukka laittoi Lauran syömistottumukset kuntoon.