Muistatko vielä Negativen ja Technicolourin Tuomas "Gary" Keskisen? Suosikkikitaristi tunnustautuu todelliseksi kiertolaiseksi - Los Angeles vaihtui Pohjois-Suomeen: "Sydämeni kuuluu Kainuulle!"

Kotimaa | 23.02.2021 15:02

Negativen, Technicolourin ja Hausmyllyn kaltaisista kokoonpanoista muistettava kitaristi Tuomas "Gary" Keskinen, 40, on kotoisin Etelä-Pohjanmaalta, pienestä Lappajärven kylän Kärnänsaaresta.

Kitarasankari on ehtinyt elämänsä varrella asua lukuisissa eri osoitteissa. Seiskan reportterin nauhurista on loppua tila kesken, kun Gary alkaa luetella viime vuosien asuinpaikkojaan.

Lue myös: Pää pönttöön ja potkuja munille! Negativesta ja Hausmyllystä tuttu kitaristi Gary Keskinen koki kiusaamishelvetin – ”Puran pahaa oloa musiikkiin”

Seiska Sotkamossa!

Los Angeles sai jäädä

Koronavuosi on kulunut pitkälti Hyrynsalmella, mutta syksyyn mahtui myös muutto Kuopiosta Espooseen.

– Ennen Savon-keikkaa asuin Helsingissä, Kajaanissa ja Oulussa. Ja sitä ennen kolmisen vuotta Los Angelesissa, missä pyöritin eräänlaista Suomi-taloa. Olen aina ollut tällainen kiertolainen, Gary naurahtaa.

Lue myös: Kiusatusta lappajärveläisestä pojasta kasvoi kansainvälinen rocktähti – Negative-kitaristi Gary Keskinen myöntää: Kusi nousi päähän!

– Silti täällä Kainuussa on sitä jotain. Juureni ovat Pohjanmaalla, mutta jotenkin tämä Sotkamo on varastanut sydämeni. Koko alkuvuosi on hurahtanut Vuokatissa!

Siellä mies puuhailee parhaillaan poppia Aikakoneesta tutun Sanin kanssa. Pitkään yhdessä keikkailleen kaksikon tuore bändiviritys kantaa nimeä The Pump.

Lue myös: Vuokatissa jysähti uutispommi! Aikakoneen Sani yhdisti voimansa huippukitaristin kanssa: perustivat yhteisen bändin: "Se on oma koronalapsemme"

Katso video diskoduon työskentelystä:

Teksti:Eetu Ampuja, Sotkamo
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!