fbq
Kotimaa
06.12.2021 14:30
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto
TEUVO HAKKARAINEN
Muistatko vielä nämä Linnan juhlat -kohut? Ilotyttöjä, kirjeitä ja kapinointia
Kotimaa
06.12.2021 14:30
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Linnan juhlissa on sattunut ja tapahtunut kautta aikojen. Viime vuosina juhlien kohukuninkaaksi on noussut Perussuomalaisten Teuvo Hakkarainen, joka on tuttu näky etenkin boolijonossa.

Lue myös: Huh, missä kunnossa Teuvo Hakkarainen poistui Linnan jatkoilta - hulvaton video!

Teuvo nousi otsikoihin vuonna 2014, kun hän poistui Linnan juhlien jatkoilta todella tukevassa humalassa. Hän hoiperteli taksiin ja suuntasi Helsingin tunnetuimmalle ilotyttökadulle. Katuprostituoitu ei kuitenkaan lähtenyt Teuvon matkaan, ja kansanedustaja päätyi loppujen lopuksi nukkumaan Eduskuntataloon.

Lue myös: Muistatko Hakkaraisen värikkäät Linna-episodit: vokotteli ilotyttöä, yöksi eduskuntaan!

Teuvo Hakkarainen
Teuvo Hakkarainen on todella nauttinut Linnan juhlista.

Kohuttu kirje

Vuonna 2010 yksi Linnan juhlien kohutuimmista tilanteista tapahtui kättelyvaiheessa, kun toimittaja-kirjailija Umayya Abu-Hanna ojensi presidentti Tarja Haloselle Reema-tyttärensä kirjoittaman kirjeen. Kirjeessä Reema ilmaisi loukkaantuneensa siitä, ettei häntä oltu kutsuttu Linnan juhliin. Samalla tyttö ilmoitti, ettei aio kutsua presidenttiä omiin juhliinsa.

Lue myös: Presidentti Sauli Niinistö: Linnan juhlat on peruttu kokonaan – kutsutut pääsevät juhlimaan ensi vuonna

Paljon meteliä aveceista

Etiketin mukaan Linnan juhliin voi ottaa mukaansa puolison tai vakituisen kumppanin. The Rasmus -yhtyeen solisti Lauri Ylönen rikkoi etikettiä räikeästi vuonna 2001, kun hän saapui linnaan ystävänsä Siiri Nordinin kanssa.

Suomen toistaiseksi ainoa euroviisuvoittaja Mr. Lordi eli Tomi Putaansuu jätti saapumatta linnaan vuonna 2006, sillä hän ei halunnut esiintyä julkisuudessa ilman hirviöpukuaan. Muusikon silloinen vaimo Johanna Askola-Putaansuu saapui kuitenkin paikalle ilman puolisoaan. Hän rikkoi etikettiä juhlimalla linnassa ilman varsinaisen kutsun saanutta ihmistä.

Lue myös: Sauli Niinistö kovan flunssan kourissa lehdistön edessä: köhi ja pyyhki tuskaisen oloisena otsaansa - kuvat

Lue myös: Kännissä presidentinlinnassa! Petra Olli paljasti totuuden itsenäisyyspäivän juhlista: ”Oltiin aika tuiterissa siellä”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »